Turnirom parova i proglašenjem pobjednika završila Teniska Murska liga 2021. godine

Već duže od 10 godina postoji tradicija održavanja dobrih, prijateljskih možemo reći i bratskih odnosa dvaju teniskih klubova iz susjednih mjesta, TK Mursko Središće i TK Sveti Martin na Muri. Tradicionalna Murska liga jedan je od oblika tog prijateljstva kroz koju članovi klubova i igrači odigravaju međusobne teniske susrete, druže se, a na taj način  skupljaju bodove koji u konačnici određuju plasman i poredak igrača.

Ove godine prema riječima Josipa Šajnovića člana i učesnika lige od strane TK Mursko Središće, konkurencija za plasman bila je najizjednačenija, tako da se borba vodila za svaki  bod koji je u konačnici. odlučivao poredak u samom vrhu. Bodovne razlike u plasmanu za 1. i 2. između Dine Puklavca i Josipa Šajnovića , te za 3. i 4. mjesto između Luke Rihtarca i Bernarda Hrženjaka u pojedinačnoj konkurenciji bile su minimalne, ali je zato je sam poredak vrlo realan i igrači koji su osvojili prve pozicije apsolutno su to zaslužili.

Isto tako treba istaknuti i da igrač koji je postigao najveći napredak Davor Novak, taj je trofej je apsolutno zaslužio jer je odigrao sve svoje susrete i na njima postigao odlične rezultate.

Treba također reći da su se mečevi odigravali na terenima obaju klubova TK Mursko Središće i TK Sveti Martin na Muri.

Završetak Murske lige 2021. obilježili su u subotu 09.10.2021¸ proglašenjem pobjednika i turnirom parova, sudionika Murske lige na terenima TK Mursko Središće.

Kako vele svi su uživali za vrijeme trajanja lige, a vrijeme ih je poslužilo, bilo je sunčeka, odličnih mečeva, fine papice i veselog druženja, te već sad jedva čekaju slijedeću, iduće godine.

Postignuti rezultati Murske lige su:

Pojedinačno:

Dino Puklavec ( TK M. Središće) 1. mjesto

Josip Šajnović ( TK M. Središće) 2. mjesto

Luka Rihtarec (TK Sv. M. na Muri) 3. mjesto

Bernard Hrženjak ( TK M. Središće) 4. mjesto

Davor Novak ( TK M. Središće) najveći napredak

Rezultati  turnira parova:

Bernard Hrženjak/Vladimir Pintarić 1. mjesto

( Vl. Pintarić igrao je umjesto Siniše Goričanca koji je odustao)

Luka Rihtarec/Mario Nerer. 2. mjesto

Davor Novak/Saša Trkulja. 3. mjesto

(tekst: ZR, foto: Facebook Teniski klub Mursko Središće)