TURNIR U PEKLENICI – PRVOG DANA STRADALI VOL, SOKOL I PLAVI

Već po tradiciji vikendom 25.-26.07. NK Plavi iz Peklenice pripremaju nogometni turnir uz bogati zabavni program u koji su uključeni gastronomski specijaliteti i kvalitetna osvježavajuća pića. Tako je bilo i ove godine te se okretao vol na ražnju koji je očito vrlo dobro poslužio svojoj svrsi jer za čas su od njega ostale samo kosti što ćete se i sami moći uvjeriti iz priloženih fotografija. Očito da smo mi Međimurci pravi gurmani jer su se u isto vrijeme okretala dva vola u Peklenici i Hlapičini , a kako doznajemo i onaj u Hlapičini brzo je nestao bez obzira na blizinu oba mjesta.  Cijelo vrijeme turnira posjetioce je zabavljala odlična grupa “Zrin”.

unnamed (4)

unnamed (31)

unnamed (32)

No okrenimo se malo i sportu . U prvoj utakmici popodnevnog sporstkog programa sastali su se veterani Plavih i Bratstva iz Jurovca. Plavi su bili susretljivi domaćini te su zasluženo poraženi od gostiju sa 0 : 3. Istaknimo tu da je utakmicu sudio legendarni sudački veteran Džoda /Strojko Zdravko/ i to bosonog na obostrano zadovoljstvo obiju ekipa.

unnamed (26)

unnamed (27)

U turnirskom dijelu ekipe Rudar je u prvoj utakmici deklasirao domaćina ekipu Plavih sa uvjerljivih 8:1 te tako najavio još jedan turnirski uspjeh. Domaćini nisu mogli parirati Rudaru koji kvalitetom očito odskače od ostalih sudionika turnira.

U drugoj utakmici Mali Mihaljevec bio je bolji od Sokola iz Vratišinca sa 1 : 0. Ovo je bila puno izjednačenija utakmica gdje su Mihaljevčani iskoristili jednu od svojih šansi dok je Sokol svoje ispromašivao. Očito da će novi trener Sokola Boris Radiković imati puno posla da posloži ekipu.

Raspored današnjih utakmica :

16,30 utakmica za treće mjesto   Plavi –  Sokol

18,00 finale                                  Rudar – Mali Mihaljevec

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (3)

unnamed (1)

unnamed (5)

unnamed (6)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (9)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (12)

unnamed (13)

unnamed (14)

unnamed (15)

unnamed (16)

unnamed (17)

unnamed (18)

unnamed (19)

unnamed (20)

unnamed (21)

unnamed (22)

unnamed (23)

unnamed (24)

unnamed (25)

unnamed (28)

unnamed (29)

unnamed (30)

unnamed