Turnir u odbojci rekreativki Međimurja – 3. mjesto za ekipu Murskog Središća

U subotu  07.04.2018. godine  u sportskoj dvorani Mursko Središće održan je  18. turnir rekreativki Međimurja u odbojci. Pokrovitelj  turnira bio je  Grad Mursko Središće  i MSSR “Sport  za sve” Čakovec,  a domaćin turnira  USR “Sport za sve” Mursko Središće.

Na turnir se ove godine prijavilo 6 ekipa i to : Društvo žena Kotoriba, USR “Sport z sve ” Šenkovec, USR “Sport za sve” Mursko Središće,  Društvo žena Donja Dubrava i USR “Sport za sve” Pribislavec s  dvije ekipe.

Na početku turnira pozdravne  riječi uputile su: Nada Hoblaj – predsjednica USR “Sport za sve” Mursko Središće i Danica Korunić – predsjednica Međimurskog saveza sportske rekreacije .

Glavni suci  turnira bili su : Darko Novak i Tuksar Franjo,  a pomoćni suci: Zdenka Lipić, Suzana Liklin, Nada Hoblaj rođ. Turk , Darinka Krklec i Verica Trupković.

Voditelj programa bio je : Marijan Vugrinčić – tajnik Međimurskog saveza sportke rekreacije .

Zagrijavanje prije početka turnira  vodila je : Sanja Kozar .

Ekipu USR “Sport za sve” Mursko Središće  predstavljale su: Sanja Kozar – kapetan, Danijela Trstenjak, Antonia Rajf, Ana Zidarić, Sanja Jambrešić Trstenjak, Natalija Brodar i Anica Varga .

Obzirom da je na turniru sudjelovalo samo 6 ekipa , igralo se po sistemu svaki sa svakim. Nakon odigranih utakmica poredak  PRVIH TRIJU EKIPA  bio je slijedeći:

  1. PRIBISLAVEC I
  2. DONJA DUBRAVA
  3. MURSKO SREDIŠĆE

U pauzama između  utakmica  sudionice trunira mogle su se poslužiti sa kolačima koje su pripremile  vrijedne članice Udruge“Sport za sve Mursko Središće“. Ulogu dmaćica i ove godine obavljale su Anika Nerer i Varga Zlata uz pomoć Roberta Trstenjaka i ostalih prisutnih članova  Udruge.

Podjela pehara i zahvalnica održana je u Pansionu „Ilonka“. Pehare  za prve tri ekipe uručio je gradonačelnik Dražen Srpak. 

Svim učesnicama , gostima, sucima, pomoćnim sucima , članicama Udruge veliko hvala na sudjelovanju i podršci.

Tajnica Udruge:

Anica Varga