TRI ZLATA I BRONCA ZA REKREATIVKE IZ MURSKOG SREDIŠĆA

Rekrativke Murskog Središća  na  21. MFSRŽ osvojile sveukupno 2. mjesto, 3 zlata i 1 broncu

 

U subotu je na terenima  NK „Omladinac“ iz Mačkovca održan 21. Međimurski  festival sportske rekreacije žana . Festival je održan pod pokroviteljstvom Međimurske županije i Grada Čakovca u organizaciji  Međimurskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ i  USR „Sport za sve“ Mačkovec  kao domaćina Festivala , čije su nas članice pri samom dolasku počastile finim kolačima.   Na festival se prijavilo 18 ekipa iz cijelog Međimurja .

Naša Udruga i ove godine sudjelovala je sa dvije ekipe  i  to sa ekipom :

Mursko Središće 1 u čijem sastavu su bile: Natalija Brodar, Suzana Liklin, Darinka Krklec, Verica Trupković, Nadica Trstenjak, Marina Rajf, Biserka Kozar , Sanja Jambrešić Trstenjak, Irma Brodar  i Anica Varga.

Mursko Središće 2  u čijem sastavu su bile: Violeta Čančar, Štefica Žganec, Mirjana Vargazon, Zlata Varga , Nada Cerovec, Biserka Govedić, Zdenka Lipić , Anika Nerer , Nevenka Žnidar, Barat Biserka i Halas Karolina.

Takmičilo se u 6 disciplina: gađanje kolutima , viseća kuglana, pikado, bacanje loptice u koš, vođenje lopte nogom i tunel.

Obje ekipe u svim disciplinama dale su sve od sebe da se postigne što bolji rezultat.

Nakon zbrajanja rezultata po pojedinim  igrama  utvrđeno je da je ekipa Mursko Središće 1 osvojila prva mjesta i zlatne medalje  u disciplinama : pikado, vođenje lopte nogom i tunelu , te treće mjesto    brončanu medalju u bacanju kolutova , što je doprinjelo osvajanju sveukunog  2  mjesta .

 

Naša druga ekipa nije  uspjela osvojiti  prva tri mjesta ni u jednoj disciplini ali je imala jako dobre rezultate u svim disciplinama, čemu je doprinjela njihova dobra volja za sudjelovanje na Festivalu.

Prvo mjesto pripalo je ekipi iz Male Subotice  a treće  ekipi iz Strahoninca .

Ekipi Male Subotice ( koja nas već nekoliko godina prati sa postizanjem  dobrih rezultata i  osvajanjem drugog mjesta na Festivalu )  uspjelo je ove godine  preuzeti prvo mjesto  na čemu im ovim putem još jednom čestitamo .

Osvajanjem drugog mjesta ostvarile smo pravo na odlazak na Hrvatski festival sportske rekreacije žena  koji se ove godine održava u Vukovaru.

Tajnica Udruge : Anica Varga