TRI POBJEDE PLAVIH U MALOJ ODBOJCI

U Murskom Središću se u nedjelju održao četvrti turnir u maloj odbojci za djevojčice.  Na turniru se okupilo šest ekipa: Plavi Peklenica, Kaštel, Varaždin, Lepoglava, Ivanec i Ludbreg. Druga ekipa Varaždina je odustala od daljnjeg natjecanja. Pekleničke odbojkašice odigrale su četiri utakmice.

03

Prvi protivnik bio im je Ivanec. Prvi set osvaja Ivanec, drugi Plavi. Treći set je bio vrlo neizvjestan. Ivanec vodi 13:9 i 14:11. Plave se vraćaju i dolaze do 14:14. Spretnije su na kraju bile djevojke iz Ivanca koje osvajaju set sa 17:15. Slijedeće protivnice bile su Kaštelanke. Prvi set Plave osvajaju. Drugi set u napetoj završnici osvaja Kaštel, dok treći set ponovno osvajaju Plave i tako dolaze do prve pobjede. Treću utakmicu igrale su protiv Varaždina. Prvi set osvaja Varaždin. Druga dva seta pripadaju pekleničkim odbojkašicama. Četvrtu utakmicu igrale su protiv Ludbrega. Ludbreg osvaja prvi set, ali Plave osvajaju slijedeća dva seta i time još jednom preokreću rezultat. Ovo je bila 3. pobjeda Plavih u četiri utakmice. Nakon četiri turnira Pekleničarke se nalaze na odličnoj 3. poziciji s 18 osvojenih bodova. Ispred njih su jedino Lepoglava i Varaždin.

Odbojkaški klub Plavi se zahvaljuje mnogobrojnim navijačima na odličnoj podršci na svim utakmicama. Navijače su, uglavnom činili članovi obitelji mladih pekleničkih odbojkašicama. Slijedeći turnir igrat će se u ožujku u Ludbregu.

(Jurica Novak, foto OK Plavi)

02