TRI GOLA ZA PRVA TRI BODA SOKOLA

NK Sokol iz Vratišinca uvjerljivom je pobjedom najavio da će dati sve od sebe kako bi se vratio u 1. međimursku ligu iz koje je ispao prošlog prvenstva. Prvi protivnik koji je poslužio tome cilju bio je Omladinac iz Mačkovca, a u Vratišincu se nije baš najbolje proveo, iako prvo poluvrijeme nije slutilo da će biti uvjerljivo poražen.

01.JPGa

Početak utakmice karakterizirali su učestali napadi domaćina što rezultira ranim vodstvom već u 7. minuti kada zabija Aleksandar Vincek. Nakon tog perioda dominacije Sokola dolazi do neobjašnjivog pada u igri što koristi Omladinac, ali u velikoj želji za izjednačenjem promašuje 3-4 čiste šanse. Do kraja prvog dijela gosti su bili bolji no zahvaljujući izvanrednim obranama domaćeg vratara Davora Žagara na odmor se odlazi s minimalnom prednošću Sokola.

02.JPGa

U nastavku domaći igrači povezuju konce svoje igre i čistih glava ne dozvoljavaju nikakvo iznenađenje. Nakon kornera u 70. minuti, pogodak glavom postiže Tomislav Lisjak te Sokol vodi s 2:0. Do kraja utakmice Sokoli postižu još jedan pogodak, a strijelac je bio Luka Hertarić u 85. minuti. Sudačka trojka Hergotić, Hrustek i Sukanec dobro je obavila svoj posao, gledatelji su bili zadovoljni pa možemo konstatirati da je uvod u novu sezonu počeo odlično, bar što se Sokola tiče.

(Antonio Horvat, foto Tin Tomanić)