Tri bronce za Murakene na međunarodnom turniru u Virovitici

Ove subote u Virovitici je održan međunarodni turnir u karateu na kojem je sudjelovalo više od 500 takmičara iz 8 zemalja i u jakoj konkurencij Murakeni iz Murskog Središća su uspjeli osvojiti  3 brončane medalje.

Toma Frančić u kategoriji mlađih učenika kata kroz repasaž uspijeva osvojiti  3. mjesto, zatim Filip Golubić u svojoj kategoriji učenika također osvaja 3. mjesto. Vanja Tot u kategoriji kata  gubi repasažnu borbu za broncu i osvaja 4. mjesto.  Također je nastupila u borbama gdje je izgubila u prvom kolu.

Prvo kolo gube Nika Maltarić i Josipa Katalenić u najbrojnijoj po takmičarima  kategoriji mlađih kadeta (17 takmičara). Pri samom kraju turnira čekali smo po prvi puta kata team Murakena da nastupi i u konkurenciji  6 kata timova mlađih kadeta.  Kroz repasažnu borbu uspjevaju osvojiti brončanu medalju. To je veliki uspijeh s obzirom da su nastupali ponajbolji timovi iz ovog dijela Hrvatske.

Za kata team Muraken nastupili su Vanja Tot, Nika Maltarić, Josipa Katalenić. Solidan nastup imala je i Jana Augustić,  međutim gubi od kasnije pobjednice.

(tekst i foto: Dinko Šarić, trener kluba)