TREĆI GOL RADIKOVIĆA U REMIJU D. KONCOVČAKA I M. MIHALJEVCA

NK Donji Koncovčak i NK Mali Mihaljevec sastali su se danas u 19. kolu 2. međimurske lige. Gosti se nalaze na 2. mjestu ljestvice sa dva boda manje od lidera Pobjede i ozbiljni su kandidati za naslov prvaka i plasman u najkvalitetniji rang međimurskog nogometa. D. Koncovčak siguran je u sredini ljestvice iako je na proljeće ostao bez dosta igrača koji su prešli u druge klubove. Zbog toga su i angažirali 51-godišnjeg Borisa Radikovića, nogometnog rekordera među aktivnim igračima, a što se pokazalo kao pun pogodak. Boris trese protivničke mreže što je učinio i na današnjoj utakmici zabivši svoj treći gol u četiri odigrana proljetna kola.

Gosti iz M. Mihaljevca došli su u D. Koncovčak kao izraziti favoriti, željni sva tri boda dok su D. Koncovčaku zbog žutih kartona nedostajala trojica standardnih igrača. (kapetan Brezničar, Turk i Flac D.) Sama utakmica bila je vrlo otvorena, žustra, te nije bilo kalkulacije ni s jedne strane. U takvoj riskantnoj igri poveli su domaćini u 17. minuti pogotkom već spomenutog B. Radikovića. On se nakon centaršuta Flaca najbolje snašao pred golom M. Mihaljevca te je glavom savladao vratara Mikulaja.

Uspio je ovo vodstvo D. Koncovčak čuvati do samog kraja utakmice kada su iskusni gosti poravnali rezultat na 1:1 i tako osvojili barem bod. Gol je postigao Dario Jambrošić u 84. minuti lijepim udarcem sa strane u suprotni kut Vrharove mreže. Ovu utakmicu s puno šansi na obje strane, vrlo dobro je odsudio Dario Bubek. Kod domaćina moramo istaknuti igrača utakmice, stopera Denisa Sakača, Koraja i Sklepića, a kod gostiju Kovačića i Jambrošića.

Oko 150 gledatelja bilo je na kraju zadovoljno, naravno više oni domaći koji su nakon utakmice ostali na izvrsnom grahu i vuzmenki koju su pripremili članovi udruge “Sport za sve” D. Koncovčak.

(rt, foto Tin Tomanić, arhiva)

0121

01