Treća pobjeda u nizu – Plave odbojkašice superiorne i protiv Totovca

U subotu su odbojkašice Plavih u 7. kolu 3. Nacionalne odbojkaške lige skupina Sjever bile domaćin odbojkašicama iz Totovca. Plave su bile na 5. mjestu dok je Totovec bio 8.

Plave otvaraju utakmicu nervozno s dosta grešaka pa je utakmica do polovice seta bila u egalu. Nakon tehničkog timeouta Plave igraju dosta bolje te se počinju odvajati. Prednost se povećavala do kraja seta pa Plave dolaze do vodstva 1:0 rezultatom 25:15.

U drugom setu Plave nakon početnih 1:4 preuzimaju kontrolu i dolaze do prednosti. Prednost se povećavala do maksimalnih 19:10. Gošće se ne predaju i osvajaju sljedećih 6 poena i dolaze na 3 poena zaostatka. Nakon toga Plave osvajaju sljedećih 6 poena i dolaze do 2:0 u setovima.

U trećem setu Plave imaju stalnu prednost. Odbojkašice iz Totovca se ne predaju pa Plave ne stvaraju značajnu prednost. Plave nisu dopustile iznenađenje i dolaze do pobjede rezultatom 25:20 u trećem setu. Ovo je Plavima treća uzastopna pobjeda u ligi. Pekleničke odbojkašice imat će priliku doći i do četvrte pobjede u nizu jer u idućem kolu gostuju kod mlade 3. ekipe Ivanca.

Plavi – Totovec 3:0 (25:15, 25:16, 25:20)

Plavi: Kerovec, Škvorc, Debelec, Novak, Kolarić, Goričanec, Mance, Hranilović, Turk, Matić, Mađarić. Trener: Jurica Novak.

(Jurica Novak, foto: Tin Tomanić)