Trčanje po goricama se nastavlja! Ovogodišnji Gorički trail održat će se 14. kolovoza u goricama VK Hažić u suradnji s AK Međimurje

6. Gorički trail donosi i nešto novosti za trkače, nakon uspješno odrađene prošlogodišnje dječje utrke ove godine mališanima opet nudimo mogućnost trčanja po goricama. Ruta je 1 red gore-dolje po goricama, bez kotizacije. Nagrada za najbrže goričko dete je osigurana!

Zatim, ide “rejserska” ili drugim riječima ona standardna utrka. 10 redova gore-dolje po goricama, s kotizacijom od 15€ koja uključuje 1 dcl vina ili 2 dcl soka, diplomu, finishersku medalju i majicu za sve koji se prijave do 5. kolovoza! Uplata kotizacije vrši se na licu mjesta.

Uz dvije utrke, tu je i treća, ona štafetna! U ovoj utrci može sudjelovati 6 timova, po 3 člana. Svaki član tima trči jedan red gore-dolje po goricama, a simboličnu nagradu osvojit će najbrži i najspretniji tim! Kotizacija iznosi 6€ po timu i također se plaća na licu mjesta. Sastav tima može biti mješovit, stoga pažljivo birajte! Slobodno budite kreativni u smišljavanju nazivu imena za tim :)

Potrudi se da ove godine baš ti osvojiš titulu najbržeg “Goričkog moža ili Goričke žene”!

Ukoliko niste natjecateljski raspoloženi, naši trkački svejedno trebaju podršku pa slobodno dođite i navijajte s naše terase, a zabavljat će vas DJ Poncije.

Prijave su obavezne za rejsersku i štafetnu utrku.

Raspored početka utrke:

* dječja – 17:30h

* rejserska – 18:00

* štafetna – nakon završetka rejserske

LINK NA PRIJAVU: https://forms.gle/SE5s8uPPegfACkyt9

Iris Buhin