Torpedo se revanširao Paragu uz novi rekord Borisa Radikovića i sijaset promašaja Noe Antolovića

U utakmici 3. međimurske lige koja je prošle nedjelje odigrana u Križovcu, domaći Torpedo revanširao se ekipi Paraga za prošlogodišnji poraz. Susret je završio pobjedom domaćina od 5:1, a značajka mu je opet srušeni vlastiti rekord trenera-igrača Torpeda Borisa Radikovića koji je u 54-godini postigao dva zgoditka.

Također kao zanimljivost možemo navesti da se mladi 16-godišnji Noa Antolović pošteno ispromašivao i to 5-6 puta kada je mogao savladati gostujućeg vratara, ali ipak postigao je jedan zgoditak. No možemo reći da su mu se u promašajima pridružili i drugi suigrači, Trstenjak Tona, Zver Dominik, Raguž Bruno, Petković Petar i Matoša Sani, a da su bili precizniji krajnji rezultat je mogao biti i dvocifren.

Iako je vrijeme bilo loše, jako vjetrovito, utakmici je prisustvovalo oko stotinu gledatelja, dobro je sudio Mesarić, a delagat je bio Brezovački.

Mrežu Paraga načeo je mladi Noa Antolović, na 2:0 povisio je rekorder Boris Radiković, prekrasnim udarcem s 30 metara koji je završio pod samom prečkom na 3:0 povisuje također mladi Petar Petković, a niz za 4:0 nastavlja Bruno Raguž. Simpatični gosti smanjili su na 4:1 i tako je završilo prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu, kao što smo već rekli, slijedi mnoštvo gotovo nemogućih promašaja igrača Torpeda, no u samoj završnici Boris Radiković postiže svoj drugi gol za konačnih 5:1.

Torpedo je ovom pobjedom napravio i napredak na ljestvici i došao do 10. mjesta. Sljedeće kolo opet je domaćin ekipi Otoka, utakmica se igra u 17 sati, a igrači i trener žele nove bodove.

(R. Tomanić, foto: Tin Tomanić)