Torpedo prokockao 3 gola prednosti – rekordni osmi zgoditak B. Radikovića

Iako opet bez nekoliko igrača (Antolović, D. Kivač, Trstenjak, Krauthauter, Munđar), Torpedo je u Križovcu u susretu 3. međimurske lige remizirao s ekipom Bratsva iz Preseke koja se nalazila na visokom 4. mjestu i tako uspješno završio proljetnu sezonu u sredini ljestvice u koju je startao kao pretposljednji.

Torpedo je čak propustio pobjedu jer je vodio s 3 gola prednosti, no prvi su u vodstvo došli gosti u 22. minuti iz slobodnog udarca s 30 metara. Nakon centaršuta Radikovića udarcem glavom rezultat poravnava mladi Manuel Šoltić, a ubrzo također mladi Petar Petković pretrčava cijelu protivničku polovicu igrališta i ovim lijepim solo prodorom dovodi domaćine u vodstvo od 2:1.

Početkom drugog poluvremena Karlo Pintarić povisuje na 3:1, a asistent mu je bio B. Raguž. U 80. minuti na scenu stupa svjetski rekorder igrač-trener Torpeda Boris Radiković koji postiže svoj osmi pogodak ovog proljeća, iako prva četiri kola nije igrao i to u svojoj 54. godini.

U samoj završnici utakmice događa se nešto nevjerojatno, ako to postoji u nogometu, kada gosti koriste samozadovoljstvo i opuštenost domaćih igrača koji su mislili da je sve riješeno i s tri zgoditka poravnavaju rezultat na konačnih 4:4.

Nakon završetka susreta igrači Torpeda koji su nakon svake utakmice skupljali dobrovoljni prilog, počastili su svoje vjerne navijače, kao i sebe s dva pečena odojka.

Čestitamo igračima Torpeda, navijačima, treneru i upravi na čelu s Valentinom Štefanićem na zaista odličnoj sezoni i uskrsnuću kluba koji je čak bio pred gašenjem.

(rt, foto: Tin Tomanić, BR)