Torpedo poveo pa izgubio u Žiškovcu od Dinama

NK Torpedo iz Križovca poražen je i u prošlom kolu 3. međimurske lige u Žiškovcu od Dinama reztultatom 5:3 te tako ostao bez ijednog boda koji je mogao osvojiti u proljetnom dijelu natjecanja.

Da bi bilo zanimljivije Torpedo je poveo već u prvoj minuti golom Matoše, da bi u sljedećih 20 minuta primio 3 pogotka, a postigao samo jedan, pa je prvo poluvreme završilo rezultatom 3:2 za domaćina.

Drugi dio utakmice Torpedo opet dobro započinje i poravnava na 3:3 te taj rezultat drži do 80. minute kada Dinamo postiže svoj četvrti zgoditak. Imali su igrači iz Križovca priliku opet izjednačiti u posljednjoj minuti, no lopta iz slobodnog udarca koji je izveo Petković završava na stativi, od koje se odbija, a gostujući napadači se ne snalaze u toj situaciji, jer su vrlo lako mogli loptu proslijediti u mrežu Dinama. Odmah nakon toga iz polukontre domaćini zabijaju za konačnih 5:3. Golove za Torpedo su postignuli Matoša, Pintarić i Denis Kivač.

U sljedećem kolu Torpedo je prvi put ovog proljeća domaćin i to Graničaru iz Novakovca pa je to možda prilika za osvajanje prvih bodova. Utakmica se igra na sam Uskrs, u nedjelju 21. travnja.

(R. Tomanić, foto: BR)