Torpedo petardom ispraćen iz Čakovca

Prvo proljetno kolo 3. županijske lige NŠ Međimurje-Čakovec i Torpedo iz Križovca odigrali su na Uskrsni ponedjeljak. Na glavnom stadionu SRC Mladost okupilo se stotinjak gledatelja koji su vidjeli pet golova i još najmanje toliko stopostotnih prilika.

Na prvi gol čekalo se do 11. minute kada iz slobodnog udarca na visini kaznenog prostora  Kuhar precizno pogađa za 1:0. Prije, a i poslije gola do kraja poluvremena propisno su se ispromašivali Dežđek, Bajsa i Ladić. Igrači iz Križovca dva puta su zaprijetili preko iskusnog Tuksara i Antolovića i na odmor se odlazi s minimalnom prednošću domaćina.

I u drugom dijelu počinje sa šansama domaćih igrača Dežđeka i Ladića. U 63. minuti vodstvo je povećao Zrna koji je primio dubinsku loptu, prevario braniča, ušao u kazneni prostor s desna i pogodio suprotni kut. Nakon drugog primljenog gola igrači Torpeda su se predali i do kraja  utakmice primaju još tri gola. U 71. minuti zabija Farkaš nakon što se lopta iz kornera odbila do njega i iz blizine posprema u mrežu. Najljepši gol vidjeli smo u 77. minuti kada se Dežđek s nekih dvadeset metara odlučio pucati i pogađa pod samu gredu. Konačnih 5:0 na dodavanje Ladića postavlja Vidović.

(tekst i foto M. Dovečer)