TOPLO – HLADNO ZA REMI MURE KOD VENERE PMP

Igrači  Mure i dalje nastavljaju sa igrama toplo-hladno. Nakon neugodnog poraza na svom terenu protiv Šenkovca , sada donose bod iz  Sv.Juraja na  Bregu, a mogli su i sva tri da nije po mišljenju predstavnika kluba iz Hlapičine i njihovih navijača bilo izmišljenog kaznenog udarca u korist domaćin od strane suca Fiipčića. Nismo bili na toj utakmici i teško je nešto reći , ali poznavajući način suđenja suca Filipčića nisu vjerojatno daleko od istine. No kako je kazneni udarac u domeni slobodnog sudačkog uvjerenja, a delegat Mesarić (kako već to normalno ide) staje u obranu suca i piše da je kazneni udarac bio opravdano dosuđen ostati ćemo samo na toj njegovoj konstataciji.

Inače je Mura odigrala vrlo dobru utakmicu nešto sasvim drugo nego protiv Šenkovca i  već u 12. minuti povela zgoditkom Valentina Bogdana sa 0:1. To je bio i rezultat prvog dijela.

Drugi dio započinje već navedenim kaznenim udarcem u korist domaćina u 48. minuti kada navodno vratar gostiju Lajtman ruši domaćeg napadača u izglenoj poziciji. Siguran realizator bio Luka Vabec.

I to je bilo sve što se zgoditaka tiče u ovoj utakmici. Podijeljena su dva žuta kartona i to oba igračima Mure , dok kod domaćina nije bilo sankcioniranih.

Mura momentalno zauzima 7.poziciju sa 34.boda sa lijepim izgledima u borbi za treću poziciju.

 

08

VENERA PMP – MURA  1:1 (0:1)

 

2.ML Skupina „B“   Igralište Venere PMP     30.04.2017.god.   23.kolo

 

Suci: Darko Filipčić,Elvir Bašek,Kristijan Štejerec delegat Antun Mesarić

 

Strijelci:0:1 12.Bogdan 1:1 48.Vabec (KU)

Gledatelja: 150

VENERA PMP: Srnec,Toma,Vabec,Ovčar,Kerman(52.Horvat),Korošec,Buhanec(80.Škvorc)

Pintarić,Glavina,Goričanec,Tomaši pričuve:Ovčar,Škrobar,Horvat,Škvorc trener:Gorman Kerman

 

MURA:Lajtman,Vršić,Podvez,Čurin,Stojko,Bogdan(30.Braniša75.Tkalec),Perčić,Telebuh,Srša,Lebar,

Bistrović pričuve: OLetić,Braniša,Tkalec Trener:Ivan Zobec

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić, arhiva)

IMG_7979