TKO NA KOGA? – POČINJE PROLJETNA NOGOMETNA SEZONA

Ovog vikenda nakon tromjesečne pauze na zelene nogometne terene vraća se većina međimurskih nogometnih ligaša. Pa tako i gradski klubovi svi osim trećeligaša Torpeda iz Križovca započinju svoja natjecanja.

MŽNL ČK-VŽ

 

Rudar iz M. Središća  svoj proljetni put započinje na gostovanju kod Međimurca iz Dunjkovca – Pretetinca. Nakon petotjednih priprema Rudar sa nešto izmijenjenim sastavom odlazi na noge petoplasiranoj ekipi koja za Rudarom na trećem  mjestu zaostaje pet bodova.

Za zaboravljive samo da napomenemo da se Rudar nalazi na  trećem mjestu sa 31 bodom, četiri manje od prvoplasirane ekipe Jalžabeta i bod manje od drugoplasirane ekipe Mladosti Kometa iz Preloga.

Utakmica se igra 06.03.(nedjelja) 2016.godine sa početkom u 14,30 sati Sudačka trojka je u sastavu : Kolarić , Horvat , Ćurila  delegat Kapeš .

 

RUDAR

1.ML

 

Sokol iz Vratišinca sa ojačanom ekipom i vjerom u ostanak u najkvalitetnijoj međimurskoj ligi već na startu  kao domaćin ima lijepu priliku uknjižiti prva tri proljetna boda  i približiti se jednom od kandidata iz donjeg dijela ljestvice.

U  nedjelju 06.03.(nedjelja)2016.godine u 15,00 sati na svom terenu dočekuju ekipu Dinama iz Domašinca. Lijepa prilika za pun ulov.

Suci: Zobec ,Radek , Balić delegat : Toplek.

 

SOKOL

2.ML skupina B

 

Liga u kojoj ima najviše gradskih predstavnika (3) starta u subotu sa dva naša kluba.

Hajduk Vindija u Štrukovcu 05.03.(subota) 2016.godine u 15,00 sati dočekuje ekipu Šenkovca i mogli bi se očekivati bodovi no početak je polusezone i nikad se ne zna treba biti oprezan.

Suci: Bedić , Mihalić , Čurila delegat: Vuk.

Plavi iz Peklenice na svom terenu dočekuju ekipu Vučetinca  također u subotu 05.03.2016.godine u 15,oo sati.

Dobra prilika za lijep ulazak u polusezonu i osvajanje sva tri boda.

Suci : Škrobar , Blažić ,Vabec delegat : Baksa.

 

HAJDUK

Mura iz Hlapičine igra mali derbi s obzirom da se u M. Mihaljevcu sastaje sa istoimenom ekipom koja je u prednosti pred njima samo tri boda . Prilika da se izjednače sa bodovima i podignu za stepenicu više.

Utakmica se igra u nedjelju 06.03.2016.godine u 15,00 sati.

Suci: Begović, Jakovljev, Kukovec delegat : Vodopija

Mlađe kategorije ŠN Rudar i ostalih klubova počinju svoja natjecanja kasnije te su svi još u fazi priprema.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

MURA