Svi nogometni ligaši ovaj vikend u pogonu

Četvrta nogometna liga Čakovec – Varaždin

Četvrtoligaši igraju svoje 19. redovno kolo. Rudar nakon odigrane utakmice u Goričanu i plasmana u polufinale Kupa MNS, već u subotu odlazi na teško gostovanje kod Podravine iz Ludbrega.  Samo bod dijeli ekipu Rudara do ekipe Podravine, pa je to i izravan dvoboj za plasman u gornji dio ljestvice.

Rudar je i dalje bez ozlijeđenih A. Zadravca i V. Kneževića, dok se u ekipu vraća nakon ozljede N. Vuri. Ono što je još dodatno otežava ovo gostovanje je to, što zbog privatnih obaveza(svadba) na ovoj utakmici na vratima Rudara neće biti pouzdanog vratara M. Rajfa. No kako veli trener D. Vugrinec koga nema bez njega se može i mora, a uvijek na terenu postoji jedanaest igrača.

Utakmica u Ludbregu igra se u subotu 07. 04. 2018. godine u 16,30 sati. Utakmicu u Ludbregu sudi trojka u sastavu Marijan Dumančić, Rudolf Čižmešija i Dražen Sukanec. Delegat utakmice je Slavko Kušćer.

  1. međimurska nogometna liga

Sokol iz Vratišinca u 21. kolu igra još jedan važan derbi začelja. Odlazi na teško gostovanje kod ekipe Spartaka iz Male Subotice. Spartak ima samo bod manje od Sokola i na pretposljednjem je mjestu, no ima i manje odigranu utakmicu. Bit će to veoma važna utakmica za obje ekipe.

Utakmica u Maloj Subotici igra se u nedjelju 08. 04. 2018. godine s početkom u 16,30 sati.

Suci utakmice su Goran Žganec, Davor Šupljika i Ivan Vlahek. Delegat je Stjepan Križarić.

  1. međimurska liga Skupina „B“

Hajduk Štrukovec u ovom kolu domaćin je ekipi Zasadbrega 77. Hajdukovci bi morali biti sigurni  pobjednici u ovom susretu  gledajući dosad osvojene bodove, te ako se zna da je Zasadbreg u tjednu odigrao i za njih tešku kup utakmicu s ekipom Mladosti Kometa. Utakmica se igra u subotu 07. 04. u 16,30 sati.

Sude: Bojan Juras, Dragan Hrustek i Danijel Kočila dok je delegat Stjepan Đuranec.

Mura iz Hlapičine nakon domaća osvojena tri boda mogla bi nastaviti uspješnu seriju jer odlazi u goste kod ekipe Hajduka iz Brezja koja bez obzira na pobjedu u D. Koncovčaku ne bi smjela biti problem za Muru.

Utakmica se igra u nedjelju 08. 04.početkom  u 16,30 sati.

Sude Dominik Hrženjak, Renato Vuk i Valentino Kantoci, delegat je Dragutin Korunić.

Plavi iz Peklenice svoj susret  21. kola igraju na svojim Pocurkama s ekipom Venere PMP . Tradicionalno nezgodan suparnik, no Plavi ovaj put moralo sigurno doći do bodova.

Utakmica se igra u nedjelju 08. 04. u 16,30 sati. Utakmicu sude Željko Turk, Morano Vlah i Darko Pokrivač, a delegat je Željko Podgorelec.

Ekipa D. Koncovčaka nakon poraza na svom terenu protiv Hajduka Brezje, odlazi na gostovanje u Mihovljan kod tamošnje Slobode. Imaju li igrači Marija Zaspana snage za vratiti propuštena tri boda ostaje da se vidi. Suci u Mihovljanu su Franjo Hergotić, Marinko Hrušoci i Denis Vrbanec dok je delegat Marijan Sabol. Utakmica se igra u nedjelju 08. 04. u 16,30 sati.

  1. međimurska liga

Torpedo iz Križovca nakon primljene petarde u Čakovcu, barem djelomično se može odužiti svojim navijačima pobjedom nad ekipom Napretka iz G. Kraljevca.

Utakmicu sudi  Goran Koprivec, a delegat je Mladen Puklavec. Utakmica se igra u nedjelju 08.04. u 16,30 sati.

Mladost iz Selnice domaćin je ekipi Vučetinca, pa je to prigoda za osvajanjem prvih proljetnih bodova. Utakmica se igra u nedjelju 08. 04. U 16,30 sati, a sudi Casimir Rodrigue dok je delegat Robert Radek.

(tekst ZR. foto Tin Tomanić, ZR, arhiva)