SVE VIŠE ŠETAČA U ORGANIZIRANIM VEČERNJIM ŠETNJAMA

Kao što smo najavili u sklopu programa rada USR “Sport za sve” Mursko Središće , započeli smo sa večernjim šetnjama nakon  duže stanke . Proveli smo dvije večernje šetnje na koje se svaki put odazvalo oko 30-ak šetača .

Većinu šetača čine članovi Udruge, no izuzetno nam je drago što su se u šetnju uključili i mještani koji nisu članovi Udruge.

 Zapravo  cilj   ovog programa   bio  je potaknuti što više mještana na kretanje odnosno šetnju, iako u Murskom Središću toku godine ima jako puno  šetača  koji šeču individualno svaki dan. Svi ti ljudi prepoznali su koliko je hodanje zdravo i da je to jedna od najsigurnijih aktivnosti, kojom se najmanje opterećuje tijelo  a da  ono ne koristi previše kisika kao kod drugih sportova, osobito ako se hodanje provodi na ravnom terenu i nije u žustrom tempu kao što je  to slučaj u našim večernjim šetanjam. Hodanjem utječemo na zdravlje srca,  možemo smršavjeti , uživati na svježem zraku , družiti se,  susresti se sa  mještanima koje neko vrijeme nismo vidjeli isl.

Ukoliko ste zainteresirani za samo jednu od ovih nabrojenih stavki pridužite nam se;

svaki ponedjeljak u 18,00 sati i krenite s nama iz  lučice na šetnju koja traje cca. 1 sat ulicama Murskog Središća.

(tajnica udruge, Anica Varga, foto Tin Tomanić)

IMG_8645

IMG_8644

IMG_8639

IMG_8637

IMG_8636

IMG_8635

IMG_8634

IMG_8633

IMG_8631

IMG_8630

IMG_8629

DSC02806