U subotu 15.7., na Šuderki ogledni susret Rudara i ekipe Bednje iz Beletinca

U subotu 15.7.2023. godine na stadionu Šuderka s početkom od 18,00 sati NK „Rudar“ Mursko Središće igra prvu pripremnu utakmicu s ekipom Bednje iz Beletinca.
Ekipa Bednje poznat je Rudarov suparnik iz prijašnjih natjecanja u 4.NL ČK-VŽ i utakmice između ovih dviju ekipa uvijek su bile lijep nogometni doživljaj , pa vjerujemo da će to biti i sada u ovom prijateljskom pripremnom ogledu.
Inače je ekipa Bednje u prošloj sezoni bila prvak Elitne nogometne lige ŽNS Varaždin.
Rudar u ovu utakmicu ulazi s nešto izmijenjenom ekipom u odnosu na prošlu sezonu. Ekipu su dosad u ovom prijelazno razdoblju napustili Fran Antolović, Antonio Srpak, Rafael Debelec i braća Neven i Slaven Hlišć.
U isto vrijeme klubu su pristupili:

Leo Vurušić

Petar Ratajec

Fran Jaklin

Borna Rihtarec

i zadnja prinova je Matej Roginić koji je u Rudar stigao iz prvoligaša NK „ Varaždin“ gdje je nastupao za juniorsku ekipu u prvoj ligi.


Inače radi se o igraču koji pokriva desnu stranu i igra na poziciji desnog bočnog ili krilnog napadača, a prema riječima trenera Lepena može pokriti i još neke pozicije.
Na ovoj utakmici trener Lepen ne može računati još na braću Kevina i Patrika Nedeljka te Ivana Cimermana koji su odsutni, te Lea Vurušića koji nažalost uskoro mora na operaciju te će jedno vrijem izbivati s nogometnog terena.

Iako je tek početak priprema i igrači su odradili zaista pakleni tjedan, sa svakodnevnim treninzima uvjereni smo da možemo očekivati jedan lijepi susret, a ujedno vidjeti na djelu i zaista jednu dobru  mladu ekipu Rudara predvođenu svojim senatorima Vašom, Zeljkom, Vinkom, Šardijem, Belajem. Zato dođite i pogledajte budućnost NK “Rudar” na djelu.

(tekst i foto: zr)