NK „Rudar“ Mursko Središće kreće s pripremama za sezonu 2023./2024.

Sutra u ponedjeljak, 10.07. 2023. godine u 18,00 NK „Rudar“ Mursko Središće kreće s pripremama za nadolazeću sezonu 2023./2024. u 3. NL Sjever. Pripreme će se odvijati na stadionu Šuderka čiji je travnjak opet nakon dužeg vremena u dobrom stanju zahvaljujući velikom trudu prijatelja kluba i članova Izvršnog odbora kluba, a napose domara i oružara kluba Dragutina Balaža-Dade.


Trener Damir Lepen Jurak na sam početak priprema pozvao je veći broj igrača, a primjetno je da su na pripreme pozvani i mlađi igrači godišta 2005. i 2006., tako da će imati prigodu proći pripreme sa seniorskom ekipom, a ujedno se i nametnuti treneru za ostanak u kadru iste.


Rudar je također uveo jednu novinu te imenovao i pomoćnog trenera koji će pomagati u radu i vođenju ekipe u nadolazećem razdoblju.
Na mjesto pomoćnog trenera postavljen je dugogodišnji igrač kluba, a sada trener u Školi nogometa Rudar Nino Vuri. On ostaje raditi i dalje u ŠN dok će istovremeno pomagati i treneru Lepenu u njegovom radu sa seniorskom ekipom.


Evo i popisa igrača koje je na pripreme pozvao trener Jurak: Kodba, Antolović, Rihtarec, Vurušić, Jaklin, Ratajec, Belaj, Šardi, Vaš, Cimerman, Vinko, Liklin, Martinjaš, Mikulić, Nedeljko P., Nedeljko K., Radiković, Zeljko, Novak, Perčić, Puljić, Škvorc, Debelec R., Debelec F., Sakač, Kolman,Podkrajac, Kraljić, Potočnik.
Za vrijeme priprema Rudar će odigrati i 6 pripremnih utakmica. O točnoj satnici odigravanja još ćemo vas naknadno obavijestiti, a intencija je da se manje više sve utakmice odigraju na stadionu Šuderka.
Donosimo imena suparnika u pripremnim utakmicama kao i datum odigravanja:
15.07. Bednja
22.07. Odranci
29.07. Polana
02.08. Međimurec
05.08. Štrigova
12.08. Cvetkovec
19.08.PRVENSTVO
(tekst i foto: zr)