U M. Središću (08. 08. subota) prvi susret finala Kupa MNS-a za 2019/20 između Rudara i Poleta

Sutra 08.08.2020. godine(subota) na igralištu Šuderka  u Murskom Središću igra se prva finalna utakmica Kupa MNS-a za 2019/20 godinu između domaćeg NK „Rudar“ i NK „Polet“ iz Svetog Martina na Muri. Utakmica se igra s početkom u 17,30 sati te s obzirom na to da se očekuje velik broj posjetitelja iz Rudara mole sve da dođu na utakmicu malo ranije, pošto  se s obzirom na momentalnu situaciju s korona virusom moraju držati svih mjera opreza Stožera civilne zaštite, a tu spada i obavezni popis posjetitelja na toj utakmici.
Što se sportskog dijela tiče ekipa Rudara će svakako pokušati postići čim bolji rezultat, protiv blagog favorita u ovoj utakmici ekipe Poleta. Trener Škvorc ima nekih sitnijih problema u ekipi što se tiče ozljeda, no vjeruje u svoju ekipu i svaki povoljan rezultat u ovoj prvoj utakmici odgovarao bi domaćoj ekipi pred uzvrat u Svetom Martinu na Muri.
Ekipa Poleta u Središće vjerojatno dolazi u najjačem sastavu te će i oni željeti postići čim povoljniji rezultat pred uzvrat .
Vjerujemo zbog toga u jedan lijep, pravi nogometni spektakl jer sastaju se dvije najbolje ekipe u ovom dijelu Međimurja, te se nadamo dobroj fer i korektnoj utakmici i ono što je jako bitno za ovakve susrete dobrom i nepristranom suđenju za bilo koju ekipu kao i u fer i sportsko navijanje. Jer bilo bi šteta da bilo koji uzrok pokvari ovaj vjerujemo lijep sportski događaj.

Utakmicu sude: Damir Klarić, Matija Filipić i Boris Jakovljev   delegat: Slavko Novak

(tekst i foto: zr)