DANAS NA ŠUDERKI 1/16 KUPA RUDAR- NEDELIŠĆE

Nemaju puno vremena za odmor nakon nedjeljnog poraza u Jalžabetu igrači Rudara jer  već sutra 03.09.2014 u 17 ,00 sati (srijeda) na igrališti Šuderka  dočekuju momentanu vodeću ekipu MŽNL ČK-VŽ ekipu Nedelišća. Naime igra se šesneastina Kupa i u kojoj se Rudar već gotovo po tradiciji sastaje sa ekipom Nedelišća koja je s obzirom na prošlu sezonu puno jača i kvalitetnija.

 Lijepa je to prilika igračima Rudara da nakon nešto lošije partije u Jalžabetu na prvenstvenoj utalmici sada u kupu pokažu ono što stvarno znaju i mogu. Utakmica će se vjerojatno igrati u dosta teškim uvjetima s obzirom na vremenske prilike koje vladaju tj. na kišu koja je već obilato natopila, a na pojedinim mjestima i potopila igralište. Nadajmo se da će barem u tijeku sutrašnjeg prijepodneva prestati padati kako bi uvjeti bili koliko toliko regularni. Kup utakmica je uvertira za prvenstvenu utakmicu u subotu  06.09. kada će u 4.kolu MŽNL ČK-VŽ  gost Rudaru biti ekipa Ivančice iz Ivanca.

 

 U subotu također svoje redovno prvenstveno kolo igraju u mlađe kategorije kluba , ali o tome ćemo vas još detaljnije izvjestiti tijekom idućih dana. Iz Rudara upučuju lijep poziv svim svojim navijačima i simpatizerima sa im pomognu i odazovu se na ove utakmice koje dolaze. Sigurno je daće igrači pružiti sve što je u njihovoj moće kako bi u oba susreta izašli kao pobjednici. (Z. Rihtarec)