25.04. u Nedelišću uzvrat polufinala Kupa MNS Nedelišće – Rudar

Sutra 25.04. 2018. na igralištu Trate u Nedelišću u 17,00 sati igra se uzvratna polufinalna utakmica Kupa MNS između domaće ekipe Nedelišća i Rudara iz Murskog Središća. Prvi dvoboj ovih takmaca odigran u M. Središću završio je s zgoditkom razlike u korist Rudara 2:1. Zgoditak razlike može biti lijepa prednost no još veću težinu ima zgoditak Nedelišća postignut u M. Središću.

Gledajući posljednje prvenstvene susrete ovog vikenda obaju suparnika Nedelišće je prema prikazanoj igri apsolutni favorit. Oni su naime na svom terenu deklasirali Dinamo iz Domašinca sa visokih 4:0, dok je Rudar sa 3:2 poražen u Gojancu uz dosta slabu igru. No kako je kup uvijek bio nešto drugo i stalno davao iznenađujuće rezultate i na ovoj utakmici se svašta može dogoditi bez obzira na trenutačnu formu ekipa.

Utakmicu u Nedelišću sude  Patrik Kolarić uz pomoć Boruta Križarića i Branka Bacingera. Delegat utakmice bit će Stjepan Perko.

Bilo bi jako lijepo da sutra svi koji mogu odu podržati lapornike u  svakako njihovoj  najvažnijoj utakmici sezone, a možda još i više. Zato svi koji barem nešto osjećate za taj klub sutra nađite vremena i otiđite im svojim navijanjem pomoći  u postizanju željenog rezultata.

(tekst i foto Z. Rihtarec)