Sunčano subotnje jutro okupano ritmom i mažoret koreografijama

Subotnje sunčano prijepodne mažoretkinje Murskog Središća provele su u Gradskome parku u Murskom Središću gdje su pripremile produkciju na otvorenom za sve zaljubljenike i pratioce mažoret plesa. Uz vesele ritmove glazbe, članice su otplesale svih 12 koreografija koje su marljivo pripremale za proteklo Državno prvenstvo.

Gradsku fontanu ukrasile su peharima i medaljama koje su donijele kući, a brojni prolaznici i publika svaku je izvedbu nagradila velikim pljeskom. Na sredini programa osmislile su točku iznenađenja i pozvali sve, velike i male, da im pokažu svoja plesna umijeća i da im se pridruže na plesnom podiju.

Produkciju su završile podjelom priznanja i zahvalom svima koji ih prate i podupiru njihov rad, ali i obećanjem da sa velikim žarom i pozitivnom energijom nastavljaju prema ciljevima koji su pred njima. Prvi od njih je poziv zainteresiranoj djeci od 4 godine nadalje da im se pridruže na upisima u utorak, 14. 09. od 17:45 do 18:45 u Muraken Gymu i u ruke uzmu čarobni mažoret štap, a drugi da s nestrpljenjem i s puno truda i treninga iščekuju odlazak na Europsko prvenstvo u Poreču kada svoje koreografije plešu kao članice Hrvatske reprezentacije.

(foto i tekst: Mažoretkinje Murskog Središća)