STRELJAČKI SAVEZ MEĐIMURSKE ŽUPANIJE U SELNICI ODRŽAO SKUPŠTINU

Početkom prošle godine osnovan je Streljački klub Selnica na inicijativu nekoliko entuzijasta i zaljubljenika u streljaštvo, te nesebičnu pomoć članova drugih streljačkih klubova iz Međimurja i naravno Općine Selnica.

Dana 19. veljače 2016. godine održana je redovita godišnja skupština Streljačkog saveza Međimurske županije u Selnici, kao znak podrške novoosnovanom klubu. Na samom početku godišnje skupštine, predsjednik Saveza, gosp. Miroslav Turk, izrazio je zadovoljstvo i veselje osnivanjem novog streljačkog kluba i članovima poželio uspješan rad u narednom razdoblju. Delegati su na skupštini jednoglasno prihvatili izvješća Streljačkog saveza Međimurske županije za 2015. i plan rada za 2016. godinu.

Na kraju se prisutnima obratio načelnik Općine Selnica Ervin Vičević, te istaknuo da je od samog početka podrška Streljačkom klubu Selnica, te da će i u narednom razdoblju biti tako. Prošle je godine Općina kupila jedna zračnu pušku, te će i ove godine kupiti jednu, te i nadalje pomoći koliko će biti u mogućnosti. Također Streljački klub Selnica poziva sve zainteresirane osobe starije od 10 godina da se jave i učlane u klub. (m)

01

02

03

04