Streetworkout event u Murskom Središću u sklopu Ljeta uz Muru 09.07.2022.

U sklopu ljeta uz Muru dolazi nam streetworkout Hrvatska u Međimurje u  Mursko Središće.  Po prvi puta u našem kraju moći ćete vidjeti vratolomije i akrobacije na šipkama, kao i veliki broj ponavljanja u zgibovima, sklekovima, dipsevima, itd.  Event je organiziran kao prezentacija za sve uzraste i cilj mu je da se malo više približi ovaj sport ljudima u Murskom  Središću i okolici. Pozvani ste da u što većem broju podržite dečke iz streetworkout  Hrvatske kao i naše domaće dečke iz streetworkout  Mura..

Organizator svega svima nama je poznati Središćanac Neven Bogdan – Čarli nama mnogo više poznat kao odličan nogometaš NK  „Rudar“, kojeg je život odnio u Češku u grad Tachow, gdje radi i živi, a kako mu je sport u krvi od malih nogu  tamo je našao novi smisao u sportu koji će nam uz veliku elitu ovog sporta prezentirati  u našem parku uz Muru, čije  je postavljanje uz gradonačelnika Dražena Srpaka  također njegova velika zasluga .

Sama prezentacija održati će se 09.07. 2022. godine u sklopu programa Ljeta uz Muru, na streetworkout parku na šetnici. Prezentacija počinje u 18,00  sati.Ono što je bitno istaknuti da se dolaze prvaci Hrvatske u svojim kategorijama, a  posebno treba reći da dolaze Bruno Žgela nedavno postavio svjetski rekord u dipsevima u jednoj sériji, 365 ponavljanja, a ima jos impresivne rezultate 1000 (tisuću) sklekova u jednoj seriji, 1000 zgibova u sat vremena (1h)

Dolazi i najpoznatiji hrvatski vojnik, Filip Ščrbak prvák Hrvatske u disciplini power te drugi kao  Matija Horvat,  Karlo Hegedušić, Jurica Sever, Ian Tkalec, Kristijan Rajkovic  i drugi.

Mnogi  od njih potvrdili su svoj dolazak, a bit će ih sigurno vise , a još uvijek  čekamo  potvrdu od dečki iz SrbijeSvakako će biti to jedan pravi spektakl, schow kakav tu kod nas još nije viđen te ovim putem upućujemo poziv svim zainteresiranima da obavezno tog dana dođu na šetnicu sigurno doma neće otići razočarani.

Poseban poziv upućen je mladima jer se radi o jednoj sportskoj disciplini koja iako je teška i traži dosta odricanja pruža i jako puno zadovoljstva, a ujedno čovjeka ispunjava kako fizičkom tako i psihičkom snagom.

(tekst : zr, foto: N. Bogdan, zr)