Stotka je pala u Hlapičini – Neno Radiković postigao stoti zgoditak Mure u natjecanju 3. međimurske lige Skupine B

U subotu, 1. 4 2023. godine, u Hlapičini su se sastali lider na ljestvici NK Mura i NK Trnovec. Gledatelji koji su prisustvovali utakmici mogli su vidjeti i stoti gol u režiji igrača Mure što ih stavlja u poziciju najefikasnije ekipe svih seniorskih međimurskih liga.
Strijelac 100-tog zgoditka bio je vodeći strijelac lige Nenad Radiković koji j je u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao 40 zgoditaka. Klub je iznenadio svog najboljeg strijelca te mu povodom ove prigode poklonio majicu s natpisom 100.

Nažalost igrača i navijača Mure to nije bilo dovoljno protiv vrlo dobre ekipe Trnovca te je utakmica završila neodlučenim rezultatom 1:1.
Prvo poluvrijeme Mura je bila puno bolja, ali svoje realizirali prigode nisu iskoristili dok gosti svoju jednu jesu te su došli u vodstvo, a Mura je zasluženo izjednačila do kraja poluvremena. U drugom poluvremenu golovi nisu postignuti i igra je bila izjednačenija te je svakom pripao po bod. No i taj bod bio je dovoljan da Mura zadrži vodeću poziciju u  3. međimurskoj ligi Skupina B.
Pošto da kraja natjecanja ima još dosta utakmica sigurno je da će igrači Mure još dosta podebljati svoj saldo zgoditaka.
(tekst: zr, foto: Dražen Oletić)