ŠTO NAM DONOSI NOGOMETNI VIKEND?

MŽNL ČK- VŽ

 

U 27.kolu Rudar M. Središće gostuje kod starog sportskog prijatelja još iz kvalifikacija za 3.HNL Plitvice iz Gojanca. Nakon domaćeg poraza protiv Zelengaja Rudar iako sa velikim problemima oko sastavljanja ekipe, što zbog kartona što zbog ozlijeđenih igrača sigurno će nastojati pružiti što bolju igru i opravdati naziv  laganog favorita.

Utakmica se igra 22.05.2016.godine u 17,00 sati na igralištu Plitvice u Gojancu.

Sudačka trojka u sastavu:  Kolarić , Čižmešija , Novak           delegat: Namjesnik.

 

rudar

1.ML.

 

Sokol iz Vratišinca kod kuće dočekuje još jednog takmaca iz gornjeg dijela tablice ,ekipu Trnave iz Goričana. Sigurno da će biti to teška utakmica za Sokole i vjerojatno zadnja šansa za slamčicu spasa protiv preseljenja u niži rang takmičenja. Utakmica se igra 22.05.2016.god(nedjelja)u Vratišincu , a sude Velđi ,Z.Novak , D.Novak  delegat Mezga.

sokol 

2.ML Skupina „B“

 

Plavi iz Peklenice domaćini su posljednje plasiranoj ekipi Napretka iz G. Kraljevca .Vjerojatno će to biti nova tri boda na kontu Plavih , ali uvijek treba biti oprezan  naročito u ovakvim već unaprijed dobijenim utakmicama. Suci utakmice su Horvat , Jarni ,Graf delegat Hajdinjak.

Utakmica se igra u nedjelju 22.05.2016.godine u 17,00 sati.

 

plavi

U Jurovcu  u nedjelju 22.05.2016. satiu 15,30 sati sraz je domaćina Bratstva i Mure iz Hlapičine. Što Mura može očekivati nakon zaista dosad neuspješnog proljeća teško je reći. Sve osim poraza bilo bi ugodno iznenađenje za njihove navijače.

Utakmicu sude M.Mesarić ,Kukovec ,Štajerec  delegat : Zadravec.

 

mura

Hajduk iz Štrukovca odlazi na teško gostovanje kod Sloge u Štrigovu gdje će se domaćin sigurno vaditi nakon nedjeljnog poraza u Peklenici. Utakmicu sudi sudačka trojka Toplišnjak , Grgić , Pintarić delegat Vuk. Utakmica se odigrava u nedjelju 22.05.2016.god. u 17,00sati.

 

hajduk

 U subotu 21.05.2016.god.u 17,00 sati  D. Koncovčak domaćin je Veneri PMP i domaćini se nadaju prekidu neugodnog niza ,  a utakmicu vode Mustač, R.Kolarić , Hrušoci delegat Bacinger.

d. koncovčak 

3.ML

 

Torpedo iz Križovca  gost je na svom igralištu ekipi Paraga. U nedjelju u 22.05.2016.god. 17,00 sati. Suci Kolarić , Tomšić ,Vrbanec  delegat Krhač.

 

torpedo

Mladost iz Selnice gost je kod svog imenjaka iz Dekanovca i to u nedjelju 21.05.2016.god. u 17,00 sati. Suci utakmice su Lozić ,Baksa ,Nemet delegat  Jambrović.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

mladost