SRŠU ČEKA VELIKI POSAO – RUDARU SAMO BOD PROTIV NOVOG MAROFA

Promjena na  klupi Rudara očito nije do kraja uspjela razbuditi igrače Rudara. Iako su na samom početku utakmice domaći pokazali da zaista žele doći do tri boda, kada su u prvih petnaest minuta pritisnuli goste i bili apsolutno bolja ekipa. Rezultat takve igra bilo je i vodstvo od 1:0 u 11. minuti utakmice. Strijelac nakon lijepe akcije i udarca sa vrha kaznenog prostora bio je Boris Vurušić.

01

I sve do 26. minute Rudar  drži povoljan rezultat no tada gosti  poravnavaju   poslije lijepog udarca Igora Bešteka na 1:1. Da bi nesreća za Rudar bila još veća u 38. minuti ozlijedio se i Nino Vuri pa je tako ionako tanak kadar igrača Rudar postao još tanji. Prvi dio utakmice završava tim rezultatom, koji je svakako morao biti povoljniji za Rudar da su se iskoristile prigode koje su stvorene u tom dijelu susreta.

02

I u drugi dio utakmice  Rudar ulazi bolje te nakon dobro ubačene lopte iz kuta od strane Alena Horvata, Danijel Levačić nakon odličnog skoka i udarca glavom dovodi Rudar u vodstvo od 2:1 u 61. minuti utakmice. Ponadali su se navijači Rudara kako će sada sve krenuti kako treba i bodovi  ostati na Šuderki. No kao i mnogo puta dosad, u  posljednje vrijeme slijedi još jedna neopreznost u obrani Rudara i gosti već u 63. minuti poravnavaju preko Sakač Mislava na 2:2.

03

No ni tu danas nije bio kraj mukama navijača Rudar jer samo desetak minuta kasnije igrači Novog Marofa koriste još jedan propust u igri Rudara i dolaze do vodstva od 2:3 zgoditkom Domagoja Šanteka u 74.minuti. I kada su se već skoro svi na Šuderki pomirili sa porazom u 90.minuti utakmice još jednom se  ukazao Danijel Levačić te točnim i preciznim udarcem nakon solo akcije, s vrha  šesnaest metara postavlja konačan rezultat 3:3. Rudar tako dolazi do zasluženog boda , a Danijel  Levačić  dokazuje da je morao dobiti puno više minuta u ovom i ovakvom sastavu Rudara u dosadašnjem dijelu prvenstva.

04

Rudar se ovakvim rezultatima u posljednje vrijeme doveo u doista nezgodnu situaciju i na samim igračima je da se iz nje izvuku. Ne želimo u razlozima , no svakako jedan od velikih je i premali kadar igrača , pa brojne ozljede, no usprkos svemu sigurno  je da je  bodovni saldo morao biti puno veći.

05

Rudar iduće kolo odlazi u Jalžabet kod direktnog protivnika u zoni za ispadanje. Kakav će sastav za tu utakmicu će uspjeti sastaviti  trener Srša ostaje tek da se vidi tijekom tjedna. Sigurno da mu ovaj momentalni fond igrača ne daje puno šanse za neki veliki izbor.

06

RUDAR-NOVI MAROF 3:3  (1:1)

MŽNL ČK-VŽ     Igralište:Šuderka    M.Središće   13.05.2017.god     26.kolo

 

Suci:   Denis Buden,   Ivica Svetec,   Goran Vuković delegat: Stjepan Perko

 

Strijelci: 1:0 11.Vurušić 1:1 26.Beštek 2:1 61.Dan.Levačić 2:2 63.Sakač 2:3 74.Šantek 3:3

90.Dan.Levačić

Gledatelja: 300

07

RUDAR:Rajf,Den.Levačić,Vuri(38.DanLevačić),Vurušić,Knežević,Zadravec,Goričanec,N.Šoltić,

Radioković,Horvat,M.Šoltić, pričuve:Stojko,Šardi,Tkalec,Dan.Levačić,F.Novak,D.Novak trener: Anton Srša

08

NOVI MAROF: Sabolek,Hamicar,Zrno,loborec,Sakač,Zeko(Šantek 80.M.Horvat)

Kranjec,Spajić,Halilović,Pavlović(I.Horvat) pričuve: Galina,Puškadija,Šantek,M.Horvat,

I.Horvat trener: Zlatko Kanešić

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

09