SREDIŠĆANSKIM MAŽORETKINJAMA 7 MEDALJA S MEĐUNARODNOG FESTIVALA

Protekle subote već tradicionalno 39 mažoretkinja Murskog Središća sudjelovalo je  na 8-om po redu međunarodnom festivalu mažoretkinja i twirlinga pod imenom SAMOBORFEST  2017. Na samom natjecanju sudjelovalo je 16 timova iz Hrvatske I Slovenije .Naše su se djevojke  i djevojčice okitile  sa 7 medalja.U koreografijama Lare Podgorelec i Lucije Mutvar Bedić osvojile su  2-ije zlatne ,2-ije  srebrne I 3 brončane medalje,te jedno 4,jedno 5 i jedno 6 mjesto.

ZLATNE MEDALJE u kategorijama :
Solo rekviziti kadet – Eva Varga
Pom-pon due seniori –Marija Lisjak i Kristina Škvorc
SREBRNE MEDALJE u kategorijama:
Tradicionalni mažoret ples- kadeti
Duet pom-pon Saša Maić i Eva Varga
BRONČANE MEDALJE

Mažore tim-kadeti

Pom-pon grupa-kadeti

Solo s rekvizitima-senior-Kristina Škvorc

Laura Kukovec osvojila je 4-o mjesto u kategoriji solo s rekvizitima kadeti,a naša najmlađa skupina koja ove godine po prvi puta odlazi na natjecanja   osvojila je odlično 5-to mjesto u grupi s pomponima i 6-to mjesto u tradicionalnom mažoret plesu.

Bio je to dan plesa,druženja,skupljanja novih iskustava i velikih rezultata.Velike pohvale svim našim djevojkama,djevojčicama na marljivom trudu I radu,te velikim odricanjima kako bi postigle ovakve rezultate.Hvala svim ,njihovim pratnjama ,navijačima u Samoboru I onima koji su nas pratili preko Live Streama.

Možemo reći da smo i ovaj puta ostvarile zacrtane ciljeve,nosile ime našeg grada uz bok ostalim gradovima Hrvatske i Slovenije te da ćemo pred ljetnu stanku i zasluženi odmor sve naše koreografije odplesati još jedanput  na završnoj produkciji u četvrtak u19,30 sati u sportskoj dvorani Mursko Središće, na koju ste svi  pozvani.

Lara Podgorelec

01

dav