SREDIŠĆANSKE MAŽORETKINJE USPJEŠNE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U NOVOJ GRADIŠKI

Sa 18-og državnog prvenstva u mažoret plesu koje se odvijalo u Novoj Gradiški u konkurenciji 25 gradova i općina Hrvatske,među 782-je mažoretkinje i mažoreta Središćanske mažoretkinje vratile su se zadovoljne svojim plasmanima koji dokazuju da se marljivi trud i rad u prethodnih 15-ak godina itekako isplati. Natjecale su se u ukupno 7 kategorija i u vrlo jakoj konkurenciji naših se 28 djevojčica i djevojaka plasiralo na:
KATEGORIJA POMPONA 6 MJESTO, KATEGORIJA EXIBITION CORP 7 MJESTO,
KATEGORIJA PLES SA REKVIZITIMA NAJMLAĐI-7 MJESTO ,DUET S REKVIZITIMA 11 MJESTO,
KATEGORIJA PLES S REKVIZITIMA JUNIOR- 9 MJESTO ,TRADICIONALNI MAŽORET PLES JUNIORI-7 MJESTO,
TRADICIONALNI MAŽORET PLES NAJMLAĐI- 11 
Djevojčice i djevojke koje su predstavljale rad Udruge i grad iz kojeg dolaze bile su:
Eva Varga-najmlađa natjecatljica u solo kategoriji Nera Hranilović,Nikolina Bujanić,Mia Sobočan,Tena Mikulić, Megi Kutnjak,Karla Vršić,Mirna Bilas,Veronika Kontrec,Taša Goričanec,Rahela Novinić, i Anja i Nika Jambrešić( u najmlađoj dobnoj skupini) i Ivona Dobranić,Simona Marčec,Patricija Jambrošić,Patricija Končić,Marta Malović,Marija Lisjak,Paola Derk,Ena Cilar,Maja Horvat,Kristina Škvorc, Klara Turk,Viktoria Kocijan , Marija Bogdan,Dora Hranilović i Tihana Mikulić (u junirskoj dobnoj skupini) te trenerice: Lara Podgorelec i Lucija Mutvar Bedić.

Osim velikog truda i rada koji je uložen u ovih 7 koreografija mažoretkinje su imale i veliku potporu roditelja i sponzora koji su omogućili odlazak na ovo državno prvenstvo.
Hvala….
Gradu Mursko Središće,Turističkoj zajednici Mursko Središće,Osnovnoj školi Mursko Središće,
Tvrtkama:
Sobočan Interijeri d.o.o., Mika d.o.o.,zastupanje u osiguranju Frama,Termoinst-MTd.o.o.,
knjigovodstvene i računovodstvene usluge “Goga”,Gordana Matić,praonica rublja Malović,Alpro-Šardi d.o.o.,mehanizacija Bogdan Zebanec i dom za starije i nemocne osobe Stubičar.

 

Po povratku sa državnog prvenstva mažoretkinje ne staju i ne smanjuju tempo rada. U idućim mjesecima čekaju nas gostovanja kod mažoretkinja u Kotoribi,Čakovcu,u velikim smo pripremama za odlazak na turnir u Samobor ,čeka nas završna produkcija i nekoliko nastupaprije ljetnog odmora.  (Lara Podgorelec)