SREDIŠĆANSKE MAŽORETKINJE PROSLAVILE 18. ROĐENDAN REVIJOM S 200 UČESNIKA

U nedelju 18.12.2016 godine prekrasnom revijom  plesa djevojke Udruge mažoretkinja Murskog Središća proslavile su svojih 18.godina postojanja i djelovanja. Početak ove manifestacije započeo je ulaskom i postrojavanjem  preko  200-tinjak mažoretkinja.

01

Svoje su koreografije na ovoj reviji osim domaćina  odplesale i gošće  mažoretkinje Čakovca,Domašinca,Goričana,Kotoribe,Nedelišća  te  Svetomartinske i Svetonedeljske mažoretkinje. Reviju su svojim govorima otvorili predsjednica Udruge Lara Podgorelec i  gradonačelnik Dražen Srpak koji  je pohvalio njihove dosadašnje rezultate te njihov trud, rad i promicanje plesa i ugleda grada Mursko Središće. Publika je vjerno pratila i nagrađivala velikim pljeskom sve timove koji su pokazali raskoš i bogastvo mažoret plesa i twirlinga .

02

03

04

Na samom kraju revije  voditelj Dejan Šantl zahvalio je svim sponzorima, a trenerice Lara Podgorelec i Lucija Mutvar Bedić uručile  su zahvalnice gostima te zahvalnice  Karli Vršić,Anji Jambrešić,Almi Vuglač,Neri Hranilović,Taši Goričanec i Kristini Škvorc  koje marljivo treniraju pet,  te Patriciji Jambrošić koja trenira već deset godina.

05

a

b

c

06

07

08

09

10

U  ovo vrijeme predblagdanskog raspoloženja  bilo je ovo jedno lijepo,veselo i ugodno poslijepodne, a ujedno i jedan rasplesani poklon mažoretkinja Murskog Središća zajedno sa svojim prijateljicama svim svojim  sponzorima, institucijama, udrugama i klubovima s kojima surađuju te svima  onima koji na bilo koji način podržavaju njihov trud i rad i prate mažoret ples.

(Lara Podgorelec, foto Tin Tomanić)

11a

11

12

13

14

15