Srebro u Kozarskoj Dubici za djevojčice ŽRK Zrinski

Ovaj vikend ŽRK Zrinski nastupio je sa dvije ekipe na jakom međunarodnom turniru 10. Ježev sport total kup u Kozarskoj Dubici u organizaciji ŽRK Dubica iz Kozarske Dubice. Ovom prilikom čestitamo organizatoru na odličnoj organizaciji ovog dvodnevnog turnira sa 8 ekipa u svakoj kategoriji.

Djevojčice B 2008. i mlađe

Još jedno odlično izdanje naših djevojčica. Prvo su i više nego suvereno prošle svoju grupu, iako je ova ekipa došla odigrati pravi natjecateljski turnir trenerica je uspjela dati priliku i nekim djevojčicama koje su tek nedavno napravile prve rukometne korake u našem klubu.

Drugog natjecateljskog dana prvo je u polufinalu pobijeđena ekipa Trogira.U finalu nas je ponovno dočekala ekipa starih rivala ŽRK Đurđevac. U utakmici u kojoj je njima pripalo prvo poluvrijeme, a nama drugo odlučivali su sedmerci. U igri živaca Đurđevac je bio malo spretniji i sretniji.

Marta Doležaj iz naših redova bila je izabrana za MVP turnira.

Čestitamo curama koje su još jednom pokazale da Zrinski ima odličnu školu rukometa.

Djevojčice su bile u grupi sa:

RK Sesvete Agroproteinka

ŽRK Zrinski Čakovec

ŽRK Knežopoljka Kozarska Dubica

ŽRK Novska

 Grupna faza rezultati

ŽRK Zrinski – ŽRK Knežopoljka 9:3

RK Sesvete Agroproteinka – ŽRK Zrinski 4:10

ŽRK Zrinski – ŽRK Novska 12:11

 Polufinale

ŽRK Zrinski – ŽRK Trogir ‘58. 15:5

 Finale

ŽRK Zrinski – ŽRK Đurđevac 10:10 (13:14 – 7m)

Djevojčice A 2006. i mlađe na ovoj su turnir otputovale u znatno oslabljenom sastavu pa je trenerica Lj. Vrbančić iskoristila jake protivnike i uigravala sastav. Najvažnije je da su sve djevojčice dobile podjednaku minutažu, a sama trenerica neke odgovore koji su joj trebali prije početka prvenstva u 1. HRLD za djevojčice A. Ova liga starta sljedećeg vikenda.

(Kristijan Marcijuš, foto: ŽRK Zrinski)