SREBRO I DVIJE BRONCE ZA MLADE NOGOMETAŠE RUDARA

Za kraj ove kalendarske godine ovaj vikend ekipe NŠ Rudar učestvovale su na dvoranskim turnirima u M.Subotici i Ljutomeru. Veoma uspješno odradili su turnire te se vratili sa srebrom i dvije bronce u M.Središće.

U M.Subotici odigrani su turniri u kategorijama U-8 , U-10 i U-12 dok je ekipa  U-14

sudjelovala na turniru u susjednoj Sloveniji i to u Ljutomeru.  Dječaci u kategoriji U-8 odličnim igrama došli su do srebra i tako obradovali svoga trenera D.Liklina.

 

Nakon sigurnog prolaska skupine u četvrfinalu su nakon neriješenog rezultata 1:1 u regularnom dijelu protiv ekipe Slobode iz Varaždina bili uspješniji u izvođenju šesteraca i probili se u polufinale.Tu ih je dočekala još jedna varaždinska ekipa Varaždin od koje su bili bolji sa 2:0 .

U finalu ih je dočekao Omladinac iz Novog Sela Rok i bio bolji sa 3:0. Trener Liklin još jednom čestita svim svojim igračima , a ujedno zahvaljuje roditeljima na velikoj podršci tijekom turnira ai cijele godine.

U kategoriji U-12 NŠ Rudar nastupila je sa dvije ekipe i ono što najviše raduje njihovog trenera L.Rihtarca je to da su se obje ekipe plasirale u četvrtfinale te su im se tako isplatili naporni treninzi. U četvrtfinalu ekipa Rudar 1 nije uspjela proći u polufinale od njih je bila bolja ekipa Sloge iz Čakovca rezultatom 0:2. Ekipa Rudar 2  četvrtfinalu bila je bolja od ekipe Međimurca iz Dunjkovca Pretetinca sa 1:0.

U polufinalu su naišli na  ekipu domaćina Spartaka koja je ovaj put bila bolja sa 0:3.  U borbi za treće mjesto osvetili su svoje kolege iz Rudara 1 i sa 1:0 bili bolji od ekipe Sloge te zasluženo osvojili treće mjesto.

U Ljutomeru nastupila je ekipa U-14 i također se vratila sa medaljom oko vrata osvojivši odlično treće mjesto s obzirom da su tijekom turnira prema riječima trenera S.Tota imali dosta nesreće na koje nisu mogli utjecati. Nakon sigurnog i uvjerljivog prolaska skupine  u četvrtfinalu  ih je dočekala ekipa Rakičana. Nakon 1:1 u regularnom dijelu izvođenjem šesteraca probili su se u polufinale  gdje su poraženi sa 0: 3 te im je preostala borba za treće mjesto.

Još jedan rezultat 1:1 protiv ekipe Radgone i još jedno bolje izvođenje šesteraca donosi im zasluženo treće mjesto.

Ovoga puta ekipa U-10  nije uspjela doći do visokog plasmana , ali oni već imaju medalje iz turnira u M. Središću, a biti će još utakmica i turnira. Svima skupa velike čestitke od igrača ,trenera , roditelja pa do svih onih koji se trude da ovi mladi nogometaše imaju sve uvjete za treniranje i igranje svog omiljenog sporta.

Muralist će i tijekom nam nadolazeće godine i dalje pratiti rezultate i rad NŠ Rudar koja je tijekom ove godine pokazala kako se radom , zalaganjem i dobrom organizacijom puno toga može postići.

I za kraj Sretnu Novu sportsku i životnu 2015 godinu NŠ Rudar želi ekipa Muralista. (Z. Rihtarec)

10888506_822310184494205_5032768761678446300_n

RUDAR_LJUTOMER