ŠRD VERK – USPJEŠNA GODINA IZA KRIŽOVSKIH RIBIČA

Dana 04.02. ŠRD VERK Križovec održao je svoju redovnu izvještajnu godišnju skupštinu. Pred lijepo ispunjenim društvenim domom mogli smo čuti sve aktivnosti i rezultate društva u protekloj 2016. godini koja je za njih bila veoma uspješna.

Prije samog radnog dijela skupštine velikim pljeskom je pozdravljen potpredsjednik udruge Ivan Zadravec koji nažalost zbog nedavnog operativnog zahvata nije mogao sudjelovati u radu skupštine, medutim uspješno se oporavlja.

Skupštinu su pozdravili ispred Grada Mursko Središće gradonačelnik Dražen Srpak, predsjednik VMO Križovec Marko Strojko, te tajnik SSRDMZ Darko Oreški.

03

Predsjednik udruge Damir Vrančić podnio je izvještaj upravnog odbora i natjecateljske komisije. Iz navedenih izvještaja mogli smo čuti da su im se ostvarili svi planovi koje su stavili pred sebe. Najponosniji su što im se uspjela ostvariti kapitalna donacija pa su tako uz financijsku pomoć Grada Mursko Središće kupili komplet od 10 stolova i 20 klupa za potrebe društva. Što se  samih natjecanja tiče ostvarili su izvrsne rezultate i u ligi i kupu. Bilo je osvojeno mnoštvo medalja i pehara.

Sto se tiče planova za 2017. godinu oni su ambiciozni, ali ostvarljivi. Najvažnije je proširenje nadstrešnice kod grabe, te kupnja nove kosilice.

ŠRD VERK ovim putem zahvaljuje svim sponzorima, članovima, savezu, a posebno gradonačelniku i predsjedniku VMO Križovec na izvrsnoj suradnji. (m)

02