SRD “Mura” Mursko Središće održalo ribolovno natjecanje “Sjećanje na Vukovar”

Iako su bile na snazi stroge epidemiološke mjere SRD „Mura“ iz Murskog Središća je uz pridržavanje istih uspješno organizirala 14.11.2020. natjecanje u ribolovu za parove na ribnjaku Selnica. Nakon minute šutnje za sve nastradale i poginule u Vukovaru, predsjednik društva  Boris Goričanec pozdravio je sve prisutne. Poslije pozdravne riječi  Ivici Vugrincu kak predao je priznanje za doprinos kod izgradnje Ribičkog doma, te je tako ispravljena nenamjerna pogreška kod samog otvaranja Ribičkog doma.

Glavni sudac na natjecanju bio je  Ivica Vugrinec te mu se na tome društvo lijepo zahvaljuje.

Natjecanje u ribolovu trajalo je četiri sata i natjecalo se 19 parova, a najuspješniji par su bili Dragutin Filipašić i Željko Sabolić te su osvojili veliki prijelazni pehar.

Prvo sektorska mjesta osvojili su par Stjepan i Mihael Pongrac, te par Petar Pregiban i Mario Sabolić. Svi parovi koji su bili drugi i treći u sektorima osvojili su prigodne medalje. SRD “Mura” zahvaljuje se   Predragu Juzbašiću na pomoći kod izrade medalji te svima koji su na bilo koji način pomogli oko organizacije samog natjecanja.

Za SRD „Mura“ tekst i foto: Nenad Jurinić