SPORTSKO – PLESNI VIKEND !

 

Već po tradiciji uoči priprema za novu sezonu  održava se  turnir četvero prijateljskih  klubova NK Rudara, NK Sokola, NK Plavih te NK Torpeda.

Ove godine turnir će se održati za vikend tj.13. i 14.07.2013 godine u Križovcu na igralištu NK Torpeda. Izvučeni su parovi, pa satnica odigravanja izgleda ovako:

13.07.2013. god.(subota) 16,00  NK “Sokol”Vratišinec-NK “Torpedo” Križovec

                                     18,00  NK “Plavi” Peklenica-NK “Rudar” M.Središće

14.07.2013. god.(nedjelja) 16,00   utakmica za treće mjesto

                                      18,00  utakmica za prvo mjesto

Naslov prošlogodišnjeg pobjednika brani NK Rudar. Domaćini vas sve pozivaju da provedete dva  lijepa dana u druženju kao i gledanju, nadamo se lijepog nogometa

Biti će lijepo vidjeti s kojim snagama ulaze ekipe u novo prvenstvo ,a ujedno je to i prilika da pozdravite novog trečeligaša, ekipu Rudara iz  M.Središća. Domaćini vele da nitko ne bude ostao žedan i da su se za to dobro pripremili

 

.Zato nema nikakvog razloga da u subotu i nedjelju ne posjetite igralište u Križovcu.

 

Disco ŠMRK nastavlja svoju turneju po Murskom Središću. Ove će se subote (13.07.2013.) po prvi put održati u popularnom caffeu ART. Akcijske cijene pića i jela, kao i glazba iz 70-tih i 80-tih godina opet garantiraju dobru zabavu do ranih jutarnjh sati. Upad je besplatan, a pušenje dozvoljeno,samo cigareta, naravno ! Početak je zakazan u 21,oo sati.