SPORTSKI MENAGER IZ PEKLENICE DAROVAO SREĆKU BOGDANU ČEČIJU 20 LOPTI

Sportski djelatnik i menager u sportu Franjo Murković iz Pekelnice koji radi i živi u Švicarskoj načinio je vrlo lijepu i korisnu gestu.

Svojem prijatelju, živućoj hrvatskoj i njemačkoj nogometnoj legendi Srećku Bogdanu Čečiju, poklonio je 20 vrhunskih nogometnih lopti s kakvima će se igrati na skorašnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu.

Tako će Bogdan, sada na mjestu direktora Omladinske škole NK Intera iz Zaprešića, mlade uzraste uvježbavati i igrati utakmice s Brazucama, kako se zovu ove po mnogo čemu najbolje nogometne lopte u svijetu.

Uručivanje je održano na stadionu NK Inkera u Zaprešiću, gdje se Bogdan Murkoviću zahvalio na izuzetnom vrijednom poklonu, dok je Murković rekao kako mu je dragu da je na određeni način pomogao velikom nogometašu i treneru, a iznad svega velikom čovjeku, koji je nogometnu karijeru započeo u NK Rudaru u Murskom Središću, nastavio u MTČ Čakovec i NK Dinamo Zagreb,a  okončao u Karslurher SC u Njemačkoj.

 

Kod Bogdana su bili još i Dragutin i Ljubica Mlinarić, te potpisnik ovog članka. Mlinarić i Mesarić primljeni su ovom prigodom u članstvo Harlys Boys 911 kluba Zaprešić, te skupa s Murkovićem zadržani na objedu i druženju kod Bogdanovih prijatelja. (S. Mesarić).