Sportski Advent u Čakovcu-Adventska biciklijada

S P O R T S K I     A D V E N T    U    Č A K O V C U

Draga djeco, poštovani roditelji, djedovi i bake,

prve subote u prosincu provedite sportsko-rekreativno prijepodne sa svojim najmilijima u Perivoju Zrinski na Adventskoj biciklijadi u sklopu Sportskog Adventa u Čakovcu.

Biciklijada je namijenjena našim najmlađim sugrađanima i njihovim obiteljima. Zajednica sportskih udruga Čakovca u suradnji s Udrugom za šport djece i mladeži i studentima Međimurskog veleučilišta pripremili su za vas kružnu biciklistička vožnju u nekoliko uzrasnih kategorija (3-4 godine, 5-7 godina i starija grupa). Na biciklijadi mogu sudjelovati djeca koja voze bicikle s pomoćnim kotačima, bicikle na guranje, bicikle bez pedala, manja djeca koju guraju roditelji u trokolicama ili oni spretniji koji su već naučili samostalno voziti bicikl. Sve što trebate učiniti je toplo se odjenuti, ponijeti zaštitnu opremu (obavezne kacige za glavu) i ove subote 4. prosinca se u 10 sati pojaviti na ulasku u Perivoj Zrinski iz smjera Trga Republike.  Nakon odvoženog kruga po Perivoju mališani imaju pravo na čaj, a njihovi roditelji i staratelji na kuhano vino.

U nastavku možete pogledati kako je izgledala biciklijada koju je u proljeće 2019. organizirala Udruga za šport djece i mladeži u sklopu serijala Športko.

Tomica Jakopec