SPLITSKI BILI UGODNO IZNENADILI SVOJE IMENJAKE IZ ŠTRUKOVCA

NK ” Hajduk ” Štrukovec ove godine slavi 40.godina svog postojanja. Svečana proslava tog lijepog jubileja već je prošla , ali čestitari se i dalje javljaju. Tako se javio i njihov nogometni uzor po čijem su se imenu sami prozvali u vrijeme osnivanja, NK “Hajduk ” Split.

Naime trener NK ” Hajduk ” Štrukovec Dominik Horvat – Ferkan  pismeno je obavijestio jednog od naših dvaju najjačih i najstarijih klubova NK ” Hajduk ” Split o tom velikom jubileju svoga kluba. Sve u  klubu kao i u samom mjestu ugodno je iznenadila gesta splitskih bilih čime i dokazuju da su zaista velik klub koji su uz čestitke upućene klubu poslali i hvalevrijednu donaciju .

 Iznenadilo ih je kada im je poštar donio potvrdu o nužnosti podizanja paketa . Cijeli komplet dresova  16 majica, gaćica , štucni , 2 golmanska kompleta te dva kompleta kvalitetnih Umbro markirki od 15 komada  nalazili su se u donaciji koja je stigla iz Splita.

 Iako su se zahvalili bilima pismenim putem iz kluba to čine i na ovaj način i sigurno da je ovim potezom Hajduk Split u ovom djelu Međimurja sigurno stekao još navijača. Lijepa je to pomoć jednom malom , ali uspješnom klubu u ovo doba besparice i teškog opstojanja amaterskih klubova .

 

                                                                                           (tekst i foto Z. Rihtarec)