Sokoli u Maloj Subotici ostali bez zasluženog boda

U 21. kolu 1. MNL NK „Sokol“ iz Vratišinca gostovao je u Maloj Subotici kod ekipe NK” Spartak”. Domaćini pogotkom u ranoj fazi utakmice olakšavaju svoj posao za osvajanje tri boda i kreću u daljnji tijek utakmice u kojem su uspjeli očuvati ovu prednost. Utakmica za Sokol nije donijela nešto previše uzbudljivih trenutaka, osim izvanredne akcije i izlaska Nine Leška pred domaćeg golmana, oči u oči, koju na žalost nije uspio pretvoriti u pogodak, a to će sigurno zapamtiti i on kao i gostujući navijači.

Ponešto sitnih prilika s obje strane bilo je kroz utakmicu, ali gosti iz Vratišinca su na žalost ostali bez pogotka i kući nisu odnijeli ni jedan bod kojega su zasigurno zaslužili. Izostanak trojice igrača zbog kartona itekako se osjetio i nisu mogli odgovoriti na način na koji inače prijete protivničkim vratima.

Utakmica je završila tako rezultatom 1:0, a ovim porazom Sokoli su pali na zadnje mjesto s osvojenih 19 bodova. Spartak je s osvojenih 21 bodom 14. na ljkestvici. Vrijeme za neke posebne komentare i poteze u Sokolu nema, jer već u srijedu 11.4. se igra zaostala utakmica 16. kola protiv NK”BSK” Belice.

(tekst  S. Obradović, foto: M. Glavina)