SOKOLI OSAM PUTA KLJUCNULI MREŽU D. KONCOVČAKA

Sunčano nedjeljno popodne privuklo je u Vratišincu na utakmicu 2. ML oko 150-200 gledatelja, a igrači Sokola su im priredili pravu golijadu te pozitivno najavili KUP utakmicu koja se igra u srijedu u Vratišncu protiv momčadi iz Palinovca NK”Mladost”.  Za uvertiru tom susretu nastradao je Donji Kovcovčak rezultatom 8:0.

Ovaj put osim što su uzeli tri boda,Sokol je ostvario cilj gdje nisu primili pogodak što je do sada bio veliki problem. Ta gol razlika odmah je pozitivno rezultirala pa je sada Sokol na samom vrhu tablice.

01

Kod prvog pogotka, prije nego je lopta ušla u mrežu gostujućeg vratara,odbila se nakon udarca Šafarić Tomislava u gostujućeg igrača Padarić Petra pa je u zapisniku zabilježen autogol.

Sljedeći gol domaći su postigli izvađanjem jedanaesterca koji je dosuđen nad Vincek Aleksandrom. Probio je Vincek obranu Koncovčaka te su gosti napravili grešku u svojem šesnaestercu nakon kojeg je glavni sudac Rodrigue Casimir bio primoran pokazati na bijelu točku. Siguran realizator bio je Šafarić Tomislav u 18. minuti. Opasan je bio domaćin i dalje, imao prilike, promašivao, ali i zabijao pa tako Bistrović Mišelu nakon jakog niskog udarca lopta odbijena od vratnice ulazi u mrežu  za 3:0, 15 minuta prije kraja poluvremena. Nakon 4 minute igrač sa brojem 4 Zadravec Leonardo,atraktivno primivši loptu na prsa,okretom direktno zabija pa Sokoli na poluvrijeme odlaze sa velikih 4:0.

02

Obe ekipe rade izmjene na poluvremenu, kod domaćih ulazi Mikolaj Luka umjesto Mikolaj Marko, Leich Andrej umjesto Horvat Filipa, Lipović Goran umjesto Zadravec Leonarda, nešto kasnije u 49. minuti Vincek Mateo umjesto Šafarić Tomislava te zadnja izmjena u 50. minuti Munđar Nikola umjesto Vincek Aleksandra. Kod gostiju na poluvreme su ušli Vuković Marko i Sakač Zdravko umjesto Koraj Dominika odnosno Padarić Petra.

04

Prije izmjene Vincek Aleksandar u 48. minuti i 49. minuti zabio je za 5:0 odnosno 6:0, nakon koje je izmjena Leich Andrej jakim udarcem u kut gola povećao vodstvo na 7:0,  a točku na utakmicu u 82. minuti stavio je Korpar Matija za veliki rezultat 8:0 koji je Sokole vinuo na sami vrh tablice.

05

Utakmica je bila izrazito korektna,sa samo jednim žutim kartonom. Gostujući igrači unatoč velikom rezultatu do kraja utakmice su odradili borbeno u želji da zabiju pogodak, ali raspoložen je bio i vratar Sokola Žagar Davor. Puno sreće u daljnjem natjecanju poželjeli su si sadašnji trener Škvorc Dražen i bivši trener Sokola Radiković Boris koji vodi D. Koncovčak.

03

Sada za Sokole slijedi KUP utakmica koja se igra u srijedu na domaćem terenu protiv NK”Mladosti” iz Palinovca. NK”Mladost” se takmiči u 1.MNL ligi i trenutno su na sredini tablice te t će svakako biti zanimljivo u ogledu klubova iz lige koje je Sokol ispao.

(Antonio Horvat)

06

07

08