SOKOL VISOKO LETI – U VRATIŠINCU PRIZEMLJEN ZASADBREG 77

Svojom trećom uzastopnom pobjedom u 3 odigrana kola 2. međimurske lige Sokol iz Vratišinca vinuo se na 2. mjesto s 9 maksimalnih bodova. Ispred njih samo je ekipa Šenkovca koja ima za dva zgoditka bolju gol razliku.

01

Ovakvim furioznim startom u novo prvenstvo Sokoli su najavili svoju borbu za 1. mjesto i povratak u elitni rang međimurskog nogometa. S novim trenerom Draženom Škvorcom, ozbiljnim pristupom treninzima i utakmicama to im neće biti nemoguća misija bar prema onome što su do sada pokazali.

02

Sama utakmica Sokola i Zasadbrega 77 bila je veoma izjednačena po igri i prilikama, a o pobjedniku su odlučivale nijanse, pogotovo opravdano dosuđeni jedanaesterac za domaćine koji je prelomio utakmicu, a sigurno ga je realizirao Tomislav Šafarić. On je postigao i jedini zgoditak u prvome poluvremenu, dok su gosti smanjili na konačnih 2:1 pred sam kraj utakmice.

03

Sokolovi navijači ni ovaj put nisu iznevjerili te su priredili već tradicionalnu bakljadu i svojim zdušnim navijanjem nosili Sokole tijekom cijele utakmice. Sljedeći susret NK Sokol igra već u srijedu gdje opet na domaćem terenu dočekuje u kup utakmici Plave iz Peklenice. S obzirom na tradicionalno rivalstvo ovih susjedskih klubova mogla bi ovo biti prava nogometna poslastica jer će obje ekipe igrati neopterećeno pošto im je glavni cilj prvenstvo.

(Antonio Horvat, foto Tin Tomanić)

04