SOKOL U ŠENKOVCU ZA JESENSKI NASLOV, TEŠKO GOSTOVANJE ZA RUDAR

MŽNL ČK-VŽ

 

Polako jesenski dio polu sezone 2016/17  ulazi u završnu fazu jer nogometaši su stigli i do 11.kola svog ligaškog natjecanja.

Rudar  ove nedjelje 30.10.2016.godine u 14,00 sati  gostuje kod ekipe Novog Marofa. Rudar koji nije baš previše sjajno ušao u novu sezonu pa se momentalno nalazi na 12.mjestu  sa 12 bodova i gol razlikom 16:13   morati će se dosta pomučiti da dođe do bodova  kod vrlo dobre ekipe Novog Marofa momentalno plasirane na 7.mjestu ljestvice sa 16 bodova i negativnom gol razlikom 13:15.  Ekipa odlazi na gostovanje gotovo kompletne jedino zbog ozljede  neće biti Šardi Benjamina.

 

2.ML Skupina „B“

 

Derbi kola igra se ove nedjelje 30.10.2016.god.u 14,00 sati u Šenkovcu  gdje istoimena domaća ekipa dočekuje lidera na ljestvici ekipu Sokola iz Vratišinca. Bit će to utakmica za sam vrh ljestvice u kojoj ekipa Sokola po posljednjim rezultatima sigurno odlazi u pokušaj osvajanja bodova i tako zadržavanja samog vodećeg mjesta na ljestvici. No sigurno je da će i trener Šenkovca  Mario Zaspan dobro  „nabrusiti“ svoje dečke za preuzimanje vodeće pozicije .

Utakmicu sude  Kukovec , Hrušoci , Tomšić , a delegat je Rajko Zadravec.

Plavi iz Peklenice u istom tom terminu  na svom igralištu u Peklenici  sastaju se sa ekipom Hajduka iz Brezja . Nakon odlične igre i pobjede u Mihovljanu , vjerojatno Plavi neće propustititi priliku da  osvoje nova tri boda.

Suditi će  Matej Mesarić I Mladen Čeke  delegat je  Željko Podgorelec.

 

Donji Koncovčak također u nedjelju 30.10.2016.godine gostuje kod odlične ekipe Bratstva iz Jurovca koja je u samom vrhu ljestvice dok Koncovljani nisu baš  u najboljoj formi i nalaze se  na samom dnu ljestvice , tako da po tome nekog većeg iznenađenja u rezultatu ne bi trebalo biti. Utakmicu sude  Damir Mesarić i Zoran Novak dok je delegat Mladen Puklavec.

Mura iz Hlapičine  domaćin je ekipi Vučetinca i  nakon poraza u Zasdbregu tri boda bi dobro došla za čim veći odmak iz donjeg dijela ljestvice. Dvojka koja će voditi ovu utakmicu je u sastavu Dražen Šajnović i Valentino Knatoci dok je delegat utakmice Franjo Fais.

Jedini koji svoju utakmicu igra u subotu 29.10.2016.godine u 14,00 sati  igra na svom igralištu u Štrukovcu ekipa Hajduka Vindije  koja dočekuje ekipu Omladinca iz Mačkovca.  Plasman Hajduka na ljestvici , predposljednje mjesto, ukazuje da su bodovi domaćinu neophodni te da će  morati uložiti maksimum znanja i volje da do njih dođu.

Utakmicu sude Klarić , Juračić , Štajerec dok je delegat  Antun Mesarić .

 

3.ML

Oba naša trećeligaša gostuju i to  nedjelju 30.10.2016.godine u 14,00 sati.

 

Mladost iz Selnice gost je kod ekipe Radničkog iz Gradinovca uz suđenje suca Maria Sukanca , a delegat je Matija Poredoš.

 

Torpedo iz Križovca gost je Bratstva /P/ , suditi će Robert Kolarić delegat je Josip Modlic.

 

Gledajući taj pregled igranja utakmica vikendom uočili smo jednu zanimljivost , a to je da očito u MNS postoji problem sudaca. Naime dosta utakmica npr. cijelu treću ligu  te 5.utakmica druge lige suditi će samo jedan ili eventualno dva suca.  Nadamo se samo da  to pomanjkanje sudaca neće dovesti do pogrešaka na samom terenu , a to do neželjenih posljedica.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

05-22