SOKOL U KUPU ISPAO OD FAVORITA, ALI I PLASMAN U ČETVRTFINALE JE USPJEH

Svoju priču u Kupu seniora MNS-a Sokol je u srijedu završio ispavši od ekipe iz Dunjkovca/Pretetinca NK”Međimurec”. Gosti su opravdali status favorita u ovom dvoboju te velikom pobjedom od 0:5 prošli u daljnji rang natjecanja. Za Sokole je na neki način i ovo bio uspjeh doguravši među osam najboljih u Međimurju.

01

Što se tiče same utakmice sve je to bilo tu negdje, protivnik je bio precizniji i odlučniji prilikom pucanja u okvire gola pa tako već u prvih 20 sekundi, greškom obrane Sokola osvajaju loptu i zabijaju za 0:1. Do kraja poluvremena vodili su gosti već 0:3, a u nastavku iz penala zabili za 0:4 i još jednom uigranom akcijom završili susret s 0:5.

02

Imali su i domaćini neke svoje šanse, akcije, no nisu uspjeli zabiti ni počasni gol. U ovoj utakmici Sokoli su izgubili i jednog igrača koji je s crvenim kartonom morao napustiti igru.

Sokoli sada usmjeravaju misli prema domaćoj utakmici protiv ekipe iz Brezja NK”HAJDUK”, te prekidanju lošeg niza od dvije izgubljene utakmice što se tiče prvenstvenog dijela natjecanja.

(Antonio Horvat, foto Tin Tomanić)

03