SOKOL SIGURNO I VISOKO PRELETIO D. KONCOVČAK

Bogat uskršnji nogometni vikend pridonio je i utakmicom odigranom u Donjem Koncovčaku gdje su se susreli NK”Donji Koncovčak” i NK”Sokol”. Unatoč ostalim nogometnim susretima igranim u isto vrijeme navijača nije nedostajalo niti na jednoj strani ovih dvaju klubova.

01

U ovoj utakmici je jasno bilo da je gost Sokol favorit no ne bi bilo prvi put u ovom prvenstvu da je D. Koncovčak iznenadio. Međutim ovo nije bila ta utakmica i Sokol željan pobjede zabija 3 gola već u prvom poluvremenu. Poveli su nakon što je glavni sudac pokazao na bijelu točku, bio je prekršaj nad Vincek Aleksandrom, a kaznio je domaćina Mišel Bistrović sigurno sa 11m.

02

Ubrzo nakon toga nakon nabacivanja  lopte iz kornera Vincek Aleksandar glavom zabija za 0:2,  a pred samim kraj poluvremena, nesretno si Koncovčak zabija autogol za 0:3.Nakon nastavka utakmice treneri koriste izmjene, a jedna od njih kod gostiju Horvat Nino glavom zabija za 0:4 također nakon izvođenja kornera.

03

Koncovčak je težio pogotku, kontra napadima par puta zaprijetili su golmanu Žagar Davoru koji je i u ovoj utakmici skinuo par zicera. U nastavku se igra također i smirila što se tiče tenzija i žutih kartona. Pred samim krajem utakmice, Sokoli odigravaju savršenu akciju te uz par preciznih dodavanja poklanjaju svojim navijačima prelijep pogodak preko Vincek Aleksandra.

04

Trud Donjeg Koncovčaka se također na kraju isplatio i svoj pogodak zabijaju nakon izvođenja slobodnog udarca blizu šesneasterca. Preljepo je zabio Mikulić Davor, pogodio u sami kut a prekratak je ostao Mišel Horvat (zamjena nakon Žagar Davora).

05

Sokoli su sada uspjeli spojiti dvije pobjede i u istom ritmu čekaju domaćinstvo protiv NK”Mali Mihaljevec” dok Donji Koncovčak ide na Slobodu iz Mihovljana.

(Antonio Horvat, foto Tin Tomanić)

07