SOKOL SE VRATIO POBJEDAMA I HAJDUKU UVALIO PET KOMADA

Nakon dva uzastopna prvenstvena poraza uspio je Sokol iz Vratišinca prekinuti taj negativni niz, a stradala je ekipa iz Brejza NK”Hajduk“. Rezultat je na,kraju bio veliki, čak 5:2 dok je na poluvremenu Sokol imao minimalnu prednost 1:0.

01

Treneru Škvorc Draženu bilo je dosta teško složiti pravu kombinaciju za ovaj derbi, ali je ipak unatoč ozljedama i odsustvu dosta igrača uspio. U utakmicu su obje ekipe ušle vrlo dobro, izmjenjivali su se pokušaji i napadi prema golovima no više sreće prati ovaj put Sokole pa u 20. min. preko Kodbe Bojana zabijaju za vodstvo 1:0, a tim rezultatom završeno je prvo poluvrijeme.

02

Nakon stanke gosti odlično koriste pogrešku domaće obrane te izjednačuju u 53. min, a zabio je Fegeš Kristijan. Utakmica je sada bila na krilima Hajduka nekoliko minuta i mogli su gosti povesti, ali svoju šansu nisu iskoristili već otvorenom igrom dopustili iz jednog kontra napada primiti pogodak. Pretrčao je Vincek Aleksandar dobar dio terena i mirno asistirao Šafarić Tomislavu koji sigurno sprema loptu u mrežu za 2:1, bila je to 65. minuta.

03

Važan dio utakmice se događa i u 55. minuti kada igrač Hajduka Fegeš Kristijan, strijelac prvog pogotka, dobiva crveni karton te napušta igru. Ubrzo nakon vodstva Sokola, Vincek Aleksandar dobiva  priliku za 3:1, ali gostujući igrač ga ruši u kaznenom prostoru i daje popravni udarac Vincek Aleksandru sa bijele točke što i Vincek uspješno realizira.

04

Igra se sad smirila i trebalo je 10 minuta da Vincek Aleksandar zabije svoj drugi pogodak na utakmici. Ušavši u igru Horvat Nino ima također dvije čiste prilike za povećanje rezultata no u jednoj situaciji mu brani golman, a u drugoj situaciji pogađa Horvat prečku. Ne iskoristivši prilike za gol na svoj strani, Horvat Nino daje priliku gostima za pogodak te nenamjerno igra rukom u svojem šesneastercu prilikom ispucavanje lopte i sudac pokazuje na bijelu točku. Gosti su ovo realizirali a bila je to 82. minuta, a strijelac je bio Vinicius Almeida Moreira. Na kraju svega svoj  hat-trick zabija Vincek Aleksandar i utakmica završava velikom pobjedom koju su navijači Sokola nestrpljivo čekali.

05

Pred Sokolima je sad utakmica sa terminom u subotu protiv Donjeg Koncovčka.

IZMJENE NK”SOKOL”

  1. 70. min.Leich Andrej umjesto Bistrović Mišela
  2. 74. min.Horvat Nino umjesto Božić Mihaela
  3. 80.min.Hertarić Luka umjesto Lipović Gorana

IZMJENE NK”HAJDUK”

  1. 68. min.Rešetar Ivan umjesto Gregorinčić Zoran
  2. 75. min.Šimunković Luka umjesto Senčar Hrvoja
  3. 86. min.Tomašić Filip umjesto Krnjak Saše

(Antonio Horvat, foto Tin Tomanić)

06