Sokol se oprostio od svog vjernog kapetana ESE

U zadnjem kolu 2.MNL Skupina “B” susrele su se ekipe iz Vratišinca NK”Sokol” i ekipa iz Štrukovca NK”Hajduk”. Rezultatom 1 : 2 bila je bolja ekipa NK”Hajduk” iz Štrukovca.

Utakmica je bila dobra, fer i korektna nakon koje su svi zajedno proslavili završetak nogometne sezone.

Jedan od važnijih trenutaka ove utakmice bio je oproštaj trenutno najstarijeg igrača u seniorskim redovima Sokola Nikole Munđara poznatijeg po nadimku ESA.

Sa svojih 33 godine Nikola je Sokolu dao cijelu svoju karijeru od limača do seniora te nikad nije napustio svoj voljeni klub. U počecima igrao je špicu nakon koje je nastavio kao stoper, ali u nekim utakmicama vraćanjem na poziciju špice pokazao je da i dalje može igrati odlično tu poziciju! Najpoznatija i dan danas je njegova ljevica s kojom iz slobodnih udaraca, ali i iz igre znao zabijati neobranjive golove u najvažnijim utakmicama, protivnici su jednostavno strahovali kada si je pripremao loptu za udarac a navijači su pripremali mobitele i snimali jer su znali da će imati dobar video kada ESA zapuca!

Igrači i navijači su danas tako Nikoli dali oproštajni poklon, a uprava kluba Sokola i navijači se zahvaljuju Nikoli za dugogodišnje igranje u Sokolu te mu žele puno uspjeha u daljnjem životu i u veteranima za koje je obećao igrati!

Hvala ti ESA još jednom… Sretno!

(Tekst i foto: Antonio Horvat)