SOKOL POBJEDONOSNO PRELETIO I ŠENKOVEC

Najavljeni derbi vodećih na tablici ispunio je očekivanja te navijačima priredio pravu utakmicu koja se igrala u Šenkovcu. Pred oko 250 gledatelja pobijedio je Sokol domaćina Šenkovca rezultatom 1:3. Obje ekipe su u utakmicu krenule žustro i napadački pa tako već u 4. minuti odličnom asistencijom Vincek Aleksandra, Šafarić Tomislav jakim niskim udarcem pogađa u kut domaćina i Sokoli vode 1:0.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Obrana Šenkovca nije bila koncentrirana i u više navrata pobjegli su napadači Sokola te zaprijetili Šenkovcu i sva sreća za njih što je golman Petran Nikola bio raspoložen pa je uspijevao obraniti i spasiti svoju momčad od više zgoditaka koji bi možda riješili utakmicu. Ovako je utakmica rezultatom 0:1 bila još više zanimljivija pa su navijači posebno uživali i “drhtali” za svoje ekipe. Na poluvremenu nije bilo izmjena, a domaćin je iz svlačionice izašao nešto malo odlučniji, a Sokole su uspjeli iznenaditi i izjednačiti rezultat u 65. minuti kada je još jedna devetka Zunić Filip jakim udarcem u rašlje iznenađuje golmana Sokola Žagar Davora koji je ovaj put ostao prekratak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Očekivalo se sad od domaćina da nastave i zabiju još jedan,domaća publika se probudila, ali Vincek Aleksandar još jednom asistencijom odlično pronalazi Bistrović Mišela koji već nakon jedne minute od izjednačenja zgoditkom smiruje situaciju i opet Sokole dovodi u vodstvo od 1:2. Atmosfera se sad i u publici promijenila, još jače su gostujući navijači počeli navijati,skupili su se u velikom broju,bilo je tu pjesme, raznih navijačkih rekvizita. Malo koji klub može se pohvaliti ovakvim navijačima koji nikad nisu prestali bodriti Sokole.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Njima u zahvali Bistrović Mišel u 76. minuti rješava utakmicu i zabija još jedan pogodak za 1:3  i utakmica je sada, moglo se reći bila gotova. Svaki igrač Sokola u ovoj utakmici je dao maksimum,svaka pozicija je bila dobro prekrivena i dobrim uputama trenera Škvorc Dražena obavljena kako treba, bila je to prava timska pobjeda Sokola te zahvala igrača navijačima,upravi i treneru.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sokoli sada dijele mjesto samo sa Bratsvom iz Jurovca sa osvojenih 27 bodova. Šenkovec je spojio dva poraza i na trećem je mjestu sa 21 bodom. Do kraja ovog dijela prvenstva su još 4 kola, a sljedeći u goste Sokolima dolazi šesta momčad na tablici 2.MNL-B NK Venera PMP Sveti Juraj na Bregu.

Izmjene:

NK”Šenkovec”

  1. minuta Zdolec David umjesto Zadravec Ivana
  2. minuta Tkalec Nikola umjesto Moharić Denisa

NK”Sokol”

  1. minuta Lipović Goran umjesto Zadravec Leonarda
  2. minuta Leško Nino umjesto Šafarić Tomislava
  3. minuta Puh Saša umjesto Lisjak Tomislava
  4. minuta Horvat Nino umjesto Vincek Aleksandra
  5. minuta Hertarić Luka umjesto Mikolaj Luke

Na utakmici je bilo po dva žuta kartona na svakoj strani.

(Antonio Horvat, foto Valentina Božić)

07