Sokol pobijedio Plave u susjedskom derbiju, navijači napravili spektakl u boji

Ove subote u sklopu 2. međimurske lige Skupine „B“ u Peklenici je odigran susjedski derbi  dviju vrlo efikasnih ekipa u prvom kolu, domaćih Plavih i gostiju Sokola iz Vratišinca.

U oštroj i izjednačenoj utakmici na kraju su spretniji i sretniji bili igrači Sokola te izvojevali pobjedu od 0:1. Jedini strijelac na utakmici bio je Aleksandar Vincek i to u 28. minuti. Treba reći da je bilo još prigoda za postizanje zgoditaka, ali je realizacija u samoj završnici bila dosta loša.

Nisu samo gostujući igrači izvojevali pobjedu. Bolji  u navijanju bili su i navijači Sokola koji su tijekom cijele utakmice bodrili svoje  nogometaše, da bi im na kraju utakmice pripremili pravi dimni dekor u boji, a ujedno svojim igračima čestitali rođendan. Svakako lijep i kreativan način iskazivanja svoje privrženosti klubu. Sve čestitke Sokoli!

  1. međimurska liga skupina „B“, Peklenica 25.08. 2018. 2.kolo

PLAVI – SOKOL   0:1(0:1)

Suci: Željko Turk, Dražen Sukanec, Željko Novak, Stjepan Đuranec

Strijelci: 28′ Vincek

Gledatelja: 250

PLAVI: Polanec, Tuksar (60′ Goričanec), Zadravec, Drk, Antoković, Kivač (80′ Povodnja), Vugrinec (76′ Šoltić), Erdelja, Novak (46′ Nerer), Srnec, Lisjak (70′ Sakač) pričuve: Sakač, Goričanec, Nerer, Povodnja, Šoltić, Mesarić, trener Bruno Mesarić

SOKOL: Žagar, Zadravec, Kodba, Horvat (80′ Rukljač), Šafarić, Bistrović, Šoltić, Jambrošić, A. Vincek (74’Belše), Munđar, Hertarić (46′ Dunjko) pričuve Dunjko (90′ Cerovec), Belše, Leško, Cerovec, Rukljač, M. Vincek, trener: Boris Radiković

(tekst i foto Zlatko Rihtarec)